Σε θρίλερ εξελίσσεται το πόρισμα για τον 21χρονο Νίκο Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο: Τι απίστευτο ζήτησαν οι γονείς για το νεκρό παιδί τους για να λάμψει η αλήθεια « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Σε θρίλερ εξελίσσεται το πόρισμα για τον 21χρονο Νίκο Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο: Τι απίστευτο ζήτησαν οι γονείς για το νεκρό παιδί τους για να λάμψει η αλήθεια

Κατηγορία Ελλάδα στις   10:20 π.μ.  |  Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017



Σε θρίλερ εξελίσσεται το πόρισμα για τον νεκρό 21χρονο Νίκο Χατζηπαύλου, το οποίο ισχυρίζεται ότι σκοτώθηκε μόνος του...
Δεύτερη πραγματογνωμοσύνη ζήτησαν οι γονείς για το νεκρό παιδί τους, μία δεύτερη δηλαδή εξέταση από νέο ιατροδικαστή στο άψυχο σώμα του γιου τους, ώστε να λάμψει η αλήθεια.

 Ο Νίκος Χατζηπαύλου πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή, μια λάθος απόφαση που πήρε, όπως έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ?? ΡΕ ΠΑΛΙΟ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ! " η μεγαλη απατη στις ταβερνες με τα ψητα" και οχι μονο ! ! 
Η πολύκροτη υπόθεση που συγκλονίζει την Κάλυμνο και όχι μόνο, συμπληρώνεται με νέα στοιχεία που προβληματίζουν. Σύμφωνα με το newsit.gr. ο 21χρονος ήταν ζωντανός επί 4 ημέρες αλλά πέθανε επειδή έμεινε μόνος και αβοήθητος.

Αστυνομικές και ιατροδικαστικές πηγές προσδιορίζουν ως ημέρα θανάτου του, την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου. 4 μέρες μετά την εξαφάνισή του δηλαδή.

Όλο αυτό το διάστημα ο Νίκος Χατζηπαύλου έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή, σε ένα σημείο που είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες. Σε ένα «φαλακρό» βουνό που όπως έλεγαν οι διασώστες, ερευνούσαν μέρα και νύχτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι δείχνει η πρώτη δημοσκόπηση μετά την ανακοίνωση για το κοινωνικό μέρισμα 
Οι προσπάθειές τους όμως δεν στάθηκαν αρκετές. Ο φοιτητής του ΕΜΠ λύγισε και άφησε την τελευταία του πνοή, λίγα χιλιόμετρα από το σπίτι της μητέρας του.

Οι πυροσβέστες επεσήμαναν ακόμη ότι είχαν ερευνήσει αρκετές φορές το σημείο, όπου βρέθηκε νεκρός ο φοιτητής και δεν είχαν δει τίποτα.

Δυστύχημα και όχι δολοφονία

Τις δραματικές τελευταίες στιγμές του άτυχου φοιτητή του ΕΜΠ που είχε εξαφανιστεί από τις 19 Νοεμβρίου στην Κάλυμνο «αποκαλύπτει» το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Ο Νίκος Χατζηπαύλου δεν δολοφονήθηκε. Ο θάνατός του οφείλεται σε ένα τραγικό δυστύχημα δήλωσε με σαφήνεια σε ΜΜΕ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπήκαν σε οίκο ανοχής και οι εικόνες τους άφησαν άφωνους – Σκηνές απείρου κάλλους με γιαγιάδες! 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικό! 40χρονος πήγε στο γιατρό να κάνει εξετάσεις και........... 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html