«Απαράδεκτο το κολατσιό που βάλατε στην κόρη σας» - Νηπιαγωγός ντρόπιασε μία μαμά « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

«Απαράδεκτο το κολατσιό που βάλατε στην κόρη σας» - Νηπιαγωγός ντρόπιασε μία μαμά

Κατηγορία Διεθνή στις   6:00 μ.μ.  |  Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017


Ακούγεται τρελό, έτσι δεν είναι; Και όμως το συγκεκριμένο περιστατικό, είναι πέρα για πέρα αληθινό κι έλαβε χώρα, σε ένα νηπιαγωγείο, στην Αυστραλία. Μία μαμά έγραψε σε ένα γκρουπ για μαμάδες, στο Facebook την ιστορία της ή μάλλον το «άδειασμα» που δέχτηκε από τη νηπιαγωγό του σχολείου, όταν το μεσημέρι, άνοιξε το τσαντάκι του παιδιού της και είδε το σημείωμα που της είχε στείλει.
«Παρακαλούμε, να μας βοηθήσετε να ενθαρρύνουμε τις διατροφικές συνήθειες στα παιδιά. Η πολιτική μας για υγιεινή διατροφή, ζητά να παρέχετε υγιεινά και θρεπτικά σνακ για το παιδί σας» έγραφε το σημείωμα. Και κατέληγε: «Οι σουλτανίνες που του είχατε σήμερα, είναι απαράδεκτη ως σκαν, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη».


Η μαμά, όπως και όσοι διάβασαν το επίμαχο σημείωμα, έπαθαν σοκ. «Σίγουρα πρόκειται για αστείο» αναρωτήθηκε, ενώ δεν έκρυψε ότι η νηπιαγωγός της δημιούργησε ενοχές, για το αν είναι καλή μαμά και φροντίζει σωστά για τη διατροφή και καλή υγεία του παιδιού της.

«Αν στο παιδί σου αρέσουν οι σταφίδες και απολαμβάνει να τις τρώει, τότε κάνεις πολύ καλά που του δίνεις. Αν ήσουν πολυάσχολη και δεν πρόλαβες να φτιάξεις κάτι για το παιδί και του βάλεις για κολατσιό σταφίδες, είναι επίσης μία γρήγορη και καλή επιλογή. Δεν χρειάζεται να νιώθεις ενοχές, ούτε να εξηγήσεις για ποιο λόγο επιλέγεις τις σταφίδες, ως σνακ για το παιδί σου», της έγραψε μία μαμά, η οποία είναι και διατροφολόγος.



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html