Μέγα σκάνδαλο σε Κολέγιο της Αθήνας – Τους έπιασαν επ’ αυτοφώρω στις τουαλέτες.Δείτε φωτο « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Μέγα σκάνδαλο σε Κολέγιο της Αθήνας – Τους έπιασαν επ’ αυτοφώρω στις τουαλέτες.Δείτε φωτο

Κατηγορία Ελλάδα στις   3:00 μ.μ.  |  Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017


Αγαπητό,
Θα ήθελα να σου αναφέρω 2 πραγματικά συγκλονιστικά περιστατικά που συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα σε Κολέγιο των Αθηνών και έχουν συνταράξει την υψηλή τάξη.
Το πρώτο περιστατικό συνέβη στις 23/11 κατά τις μεσημεριανές ώρες. Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της προτελευταίας ώρας ακούστηκαν δυνατές φωνές στο 2ο όροφο του κτιρίου. Όπως αποκαλύφθηκε, οι φωνές προέρχονταν από το γραφείο του διευθυντή. Μαθεύτηκε ότι ο διευθυντής  πιάστηκε «στα πράσα» από την σύζυγο του να συνευρίσκεται με την προσωπική του γραμματέα. Η γυναίκα του άρχισε να φωνάζει, και να οδύρεται προκαλώντας χάος και ενοχλώντας την ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων. Αφότου έγινε γνωστό σε όλους τους μαθητές, και ύστερα από σωρεία παραπόνων από τους κηδεμόνες, η διοίκηση του Κολέγιο (διοίκηση Σαμαρά) αποφάσισε να αγνοήσει τα παράπονα, να μην απολύσει τον διευθυντή και να σκεπάσει το περιστατικό. Φυσικά τα μέσα της διαφθοράς για άλλη μια φορά συγκάλυψαν το θέμα και ο ανάρμοστος διευθυντής έμεινε ατιμώρητος.
Ένα ακόμη σημαντικότερο περιστατικό έλαβε χώρα την ίδια περίπου περίοδο: Ύστερα από ανώνυμη καταγγελία μαθητή στην διεύθυνση του Κολεγίου για παραπλάνηση ανηλίκου και ύστερα από πόρισμα της διεύθυνσης ηλεκτρονικού εγκλήματος αποκαλύφθηκε ότι καθηγητής είχε συνάψει σχέση με την 17χρόνη μαθήτρια του. Ο καθηγητής συνευρισκόταν με την 17χρονη μαθήτρια στις τουαλέτες του κολεγίου. Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ανακάλυψε πιπεράτες συνομιλίες μεταξύ του 46χρόνου καθηγητή και της 17χρονης μαθήτριας. Οι γονείς της 17χρονης έχουν καταθέσει μήνυση κατά του σχολείου και του καθηγητή.
Ο καθηγητής προ λίγων ημερών απομακρύνθηκε από το Κολέγιο και φυσικά όπως και το προηγούμενο θέμα έμεινε μακριά από τα φώτα της διαπλεκόμενης δημοσιότητας.

Αναγνώστης Εκπαιδευτικός
tromaktiko
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html