« Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Κατηγορία Σχέσεις στις   9:20 π.μ.  |  Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Sex-robot
Ο όρος «digi$exual» μπαίνει σιγά σιγά στη ζωή μας και ουσιαστικά με τον όρο αυτό εννοούμε το ψηφιακό σeξ.

Αναφέρεται σε εκείνους που εκτονώνουν τον ερωτισμό τους μέσω του ψηφιακού κόσμου, για τους οποίους νέα, επιστημονική έρευνα έδειξε ότι γίνονται όλο και περισσότεροι.

Τα νέα ευρήματα, που δημοσιεύθηκαν στην επιθεώρηση Journal of $exual and Relationship Therapy, από τους ερευνητές του Πανεπιστημίου της Manitoba, στον Καναδά, έδειξαν ότι οι ψυχοθεραπευτές πρέπει να προετοιμαστούν για την αύξηση των «πελατών» που συμμετέχουν σε ψηφιακές eρωτικές περιπτύξεις.
Ακούγεται απίστευτο, aλλά τα στοιχεία αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Οι εραστές από το μέλλον αποφεύγουν την ανθρώπινη οικειότητα και προτιμάνε τις ρομποτικές κούκλες του σeξ ($exbots), που κινούνται, μιλούν και είναι «ζεστές στην αφή», έναντι £15,000, με τις εταιρείες να ανταγωνίζονται για να δημιουργήσουν το πιο ρεαλιστικό μοντέλο.

Τα κανάλια, που προβάλλουν ταινίες αυστηρά για ενήλικες, προσφέρουν, πλέον, και τρισδιάστατο περιεχόμενο, ενώ τα διαδικτυακά παιχνίδια ρόλων, όπως το λεγόμενο 3dx Chat, επιτρέπουν στους ανθρώπους να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους σeξουαλικά, χρησιμοποιώντας μόνο avatars.

«Είναι ασφαλές να πούμε ότι έφτασε η εποχή του εμβληματικού εικονικού σeξ», είπε ο αναπληρωτής καθηγητής Neil McCarthur, διευθυντής του Κέντρου Επαγγελματικής και Εφαρμοσμένης Δεοντολογίας στον Καναδά.

«Καθώς οι τεχνολογίες αυτές προχωρούν, όλο και περισσότεροι θα τις υιοθετούν και θα αναγνωρίζονται ως «digi$exuals» -οι άνθρωποι, των οποίων η πρωταρχική σeξουαλική ταυτότητα προέρχεται από τη χρήση της τεχνολογίας. Πολλοί άνθρωποι θα διαπιστώσουν ότι οι εμπειρίες τους μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας γίνονται αναπόσπαστο μέρος της σeξουαλικής τους ταυτότητας και ορισμένοι θα τις προτιμούν έναντι των σeξουαλικών αλληλεπιδράσεων με άλλους ανθρώπους», ανέφερε ο Δρ McCarthur.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το ελληνικό χωριό που οι κάτοικοι έχουν εισόδημα από 30.000 έως 100.000 ευρώ και δεν ξέρουν τι θα πει φτώχεια!
Και συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έρχονται τα $exbots. Οι άνθρωποι θα σχηματίσουν μια έντονη σχέση με τα ρομπότ – συντρόφους, τα οποία θα είναι προσαρμοσμένα στις επιθυμίες τους και θα κάνουν πράγματα που οι άνθρωποι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να κάνουν. Για το λόγο αυτό, σημαντικός αριθμός ανθρώπων πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει τα ρομπότ ως τον κύριο τρόπο σeξουαλικής του εμπειρίας».

Την ίδια ώρα μια πρόσφατη έρευνα της Nesta διαπίστωσε ότι η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων εξακολουθεί να μην είναι σίγουρη για τα ρομπότ. Μόνο το 17% των ερωτηθέντων είναι έτοιμο να πάει ραντεβού με ένα ρομπότ και ο αριθμός αυτός αυξήθηκε στο 26% για ένα ρομπότ που μοιάζει ακριβώς όπως ένας άνθρωπος.


Πηγή: healthmag.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html