Στην πυρά ο Βασιλιάς Καρνάβαλος - ΔΕΙΤΕ LIVE από το aitoloakarnania 247 την τελετή λήξης « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Στην πυρά ο Βασιλιάς Καρνάβαλος - ΔΕΙΤΕ LIVE από το aitoloakarnania 247 την τελετή λήξης

Κατηγορία Καρναβάλι στις   8:38 μ.μ.  |  Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018


Το Πατρινό Καρναβάλι του 2018 ετοιμάζεται να περάσει στην ιστορία, ωστόσο το ξεφάντωμα θα διαρκέσει μέχρις τις πρώτες πρωινές ώρες. ΔΕΙΤΕ LIVE από το aitoloakarnania247 την τελετή λήξης.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ


Με νωπό τον δυναμικό απόηχο της Μεγάλης Παρέλασης του Πατρινού Καρναβαλιού 2018 την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου και ώρα 21.00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Μόλο της Αγίου Νικολάου όπου χιλιάδες Πατρινοί καρναβαλιστές και επισκέπτες θα συγκεντρωθούν για να αποχαιρετίσουν τη μεγάλη γιορτή της Πάτρας.

Το τελευταίο μεγάλο ραντεβού του Πατρινού Καρναβαλιού! Οι δυνατές συγκινήσεις, οι αξέχαστες εντυπώσεις, οι ευρηματικές ιδέες, η συλλογική δράση, οι έντονες ανατροπές, ο πηγαίος ενθουσιασμός, το αστείρευτο κέφι και η δημιουργική και σατιρική διάθεση ολοζώντανα παρόντα πριν ακόμη γίνουν παρελθόν και μνήμη και καταγραφούν στην καρναβαλική ιστορία θα μας συνοδεύουν στο τελευταίο μεγάλο πάρτι της λήξης.

Η τελετή λήξης θα αρχίσει στις 21.00 μέσω γενικής συσκότισης με έναν … έντονο χτύπο καρδιάς να ανεβάζει παλμούς. Ο Ρουσσέτος Δημητρόγλου από το συγκρότημα 15:50 με την κιθάρα του φωτισμένος μόνο αυτός από έναν προβολέα θα παίξει το πασίγνωστο σήμα κατατεθέν «Πατρινό Καρναβάλι για πάντα» σε δική του διασκευή με … καπνούς και φωτιές να αναβλύζουν από την κιθάρα του.

Η παρουσιάστρια της τελετής λήξης Νατάσα Τραγουστή θα καλωσορίσει το πλήθος του κόσμου προθερμαίνοντας το κλίμα για τη συνέχεια της βραδιάς και ευθύς οι χορευτές της σχολής χορού El Convetillo του Γιώργου Λιναρδάτου (οι γυναίκες ντυμένες με κόκκινα φορέματα και μαύρες μάσκες και οι άνδρες με μαύρα ενδύματα και κόκκινες μάσκες) θα ανέβουν στη σκηνή και λουσμένοι από έντονο κόκκινο φως θα χορέψουν τα κομμάτια «Roxanne» από το Moulin Rouge σε ροκ εκδοχή, «El Huracan» και «Pieces for bandoneon».

Στη συνέχεια η σκυτάλη θα περάσει στους «Φωτιάδες» που θα μας παρουσιάσουν ένα φαντασμαγορικό θέαμα με φωτιές και ακροβατικά υπό τους ήχους δυνατής μουσικής. Oι «Φωτιάδες» είναι ένα σόου σε σκηνοθεσία Κωστή Βαζαίου.

Το δεκαμελές καλλιτεχνικό σύνολο Φωτιάδες αποτελείται από ακροβάτες, ισορροπιστές και ζογκλέρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που έχουν ως βασικό στοιχείο την φωτιά. Πυρσοί, κοντάρια, αλυσίδες, ειδικές κατασκευές με πυροτεχνήματα συνθέτουν μια μοναδική δυναμική εμπειρία επί σκηνής. Η δυναμική χορογραφία και τα σκηνοθετικά ευρήματα προσθέτουν στην κάθε στιγμή μια μαγική διάρκεια.

Θα ακολουθήσει ένα στιγμιότυπο ανάμεσα στην παρουσιάστρια και στον ηθοποιό Θάνο Τσέρη σε ρόλο έκπληξη.

Η παρουσιάστρια θα καλέσει τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων Νίκο Χρυσοβιτσάνο, ο οποίος θα χαιρετίσει και θα δώσει τη σκυτάλη στον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, ο οποίος θα κηρύξει τη λήξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2018 και ταυτόχρονα την έναρξη του επόμενου, του Πατρινού Καρναβαλιού του 2019 (του χρόνου η τελευταία Κυριακή της κορύφωσης θα είναι στις 10 Μαρτίου) και ευθύς θα δώσει το σύνθημα για την καύση του Καρνάβαλου, ο οποίος μέσα από τις στάχτες του και υπό τους ήχους δυνατής μουσικής θα μεταδώσει τα μηνύματα της αναγέννησης και της ελπίδας. Αμέσως ένας χείμαρρος πυροτεχνημάτων θα πλημμυρίσει τον πατραϊκό ουρανό φωτίζοντας με λάμψη την καρναβαλική νύχτα υπό τους καταιγιστικούς ήχους της μουσικής. O Καρνάβαλος θα παραδοθεί στις φλόγες, ο ουρανός της πόλης θα φωτιστεί από χιλιάδες πυροτεχνήματα σε μια μοναδική στιγμή σε ρυθμό, δύναμη, ένταση και γενική ευφορία.

Η συνέχεια επιφυλάσσει ένα ξέφρενο πάρτι-δίωρη συναυλία με προσκεκλημένο το συγκρότημα των 15:50, που αποτελείται από τους Ρουσσέτο Δημητρόγλου- κιθάρες, Τάσο Σταύρακα –πλήκτρα, Μηνά Τσίγκο-φωνή, Ιωσήφ Μοσχόπουλο –φωνητικά και κιθάρα, Γιάννη Κωστή-μπάσο και Χαράλαμπο Γρυπαίο-τύμπανα. Συμμετέχει η Γιούλη Ασημακοπούλου. Το συγκρότημα στα κομμάτια «Αmericano», «Γεννηθήκαμε να πετάξουμε μαζί» και «Βενζινάδικο» θα πλαισιώσει η σχολή χορού Keep Dancing της Μίνας Παναγιωτοπούλου.

Οι 15:50 είναι μια αθηναϊκή ελληνική ροκ μπάντα που μετράει 20 χρόνια ζωής. Σε αυτό το διάστημα έχει κάνει 4 στούντιο άλμπουμ [«15:50» (1998), «Κάποια Κυριακή» (2004), «Όσα μπορείς» (2006), «Σκόνη του χρόνου» (2007), «Άγριες Νύχτες» (2011) και «Εγώ» (2018)], 2 singles και συμμετοχές σε πολλές συλλογές, ενώ έχει έτοιμο το πέμπτο (διπλό άλμπουμ) που θα κυκλοφορήσει το 2018. Έχει ακόμα κυκλοφορήσει πάρα πολλά digital singles, τα οποία έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Πολύ σημαντική η συμμετοχή τους με δυο τραγούδια στην τελευταία ταινία του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα των Καννών σκηνοθέτη Θεόδωρου Αγγελόπουλου. Οι 15:50 έχουν τεράστια συναυλιακή εμπειρία στη χώρα αφού μετράνε πάνω από 3000 ζωντανές εμφανίσεις σε κλαμπ, θέατρα, γήπεδα και συναυλιακούς χώρους σε Ελλάδα, Κύπρο και Γερμανία.

Σε αυτά τα 20 χρόνια έχουν κάνει συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

-με τον Αντώνη Ρέμο (2009-2010) στην παράσταση love stories σε ένα μοναδικό υπερθέαμα εφάμιλλο αυτών του Las Vegas αφού συμμετείχαν 14 ακροβάτες και χορευτές από πολλά μέρη του κόσμου. Ακόμα μια καλοκαιρινή περιοδεία σε 30 σταθμούς.

-με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου (2007-2008) 100 εμφανίσεις και συναυλίες και συμμετοχή με δυο τραγούδια στο άλμπουμ «Μετωπική».

-με την Έλενα Παπαρίζου 50 εμφανίσεις και σε ένα τηλεοπτικό live Mad secret concert.

-με τον Παντελή Παντελίδη όπου περιόδευσαν σε 6 πόλεις της Γερμανίας και υπήρξαν παράλληλα και μέλη της ορχήστρας του για 4 χρόνια και όσο υπήρξε στη ζωή και στα τρία στούντιο άλμπουμ του που πρόλαβε να κυκλοφορήσει. Ο ιδρυτής των 15:50 υπήρξε και ενορχηστρωτής και μαέστρος του Παντελή Παντελίδη.

-με τους Γιάννη Γιοκαρίνη, Νίκο Ζιώγαλα, Λάκη Παπαδόπουλο, Πάνο Μουζουράκη και πολλούς άλλους

Έχουν συμμετάσχει αφιλοκερδώς για πολλά ιδρύματα για παιδιά και φιλανθρωπικούς οργανισμούς και έχουν στο ενεργητικό τους πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Οι 15:50 έχουν ένα τεράστιο ρεπερτόριο από ελληνόφωνη και αγγλόφωνη ροκ όλων των δεκαετιών αλλά και ενότητες τραγουδιών από τον χώρο της disco, rock n roll προσαρμοσμένα στον ήχο τους. Επιτυχία έχουν κάνει διασκευές τους όπως το «Θεός αν είναι» και τα «Βενζινάδικα» που πρώτη ερμήνευσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html