LIVE:Πατρινό καρναβάλι: Κέφι και χρώμα! Χιλιάδες μασκαράδες στη Νυχτερινή Ποδαράτη Παρέλαση « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

LIVE:Πατρινό καρναβάλι: Κέφι και χρώμα! Χιλιάδες μασκαράδες στη Νυχτερινή Ποδαράτη Παρέλαση

Κατηγορία Καρναβάλι στις   8:32 μ.μ.  |  Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Πατρινό καρναβάλι: Κέφι και χρώμα! Χιλιάδες μασκαράδες στη Νυχτερινή Ποδαράτη Παρέλαση | Newsit.gr
Ξεκίνησε η Νυχτερινή Ποδαράτη Παρέλαση. 30 χιλιάδες καρναβαλιστές και 135 πληρώματα θα ξεχυθούν στους κεντρικύς δρόμους της Πάτρας στο πλαίσιο της Νυχτερινής Ποδαράτης
Παρέλασης.
Μετά τα καρναβαλικά άρματα του Δήμου: Καρνάβαλος, άρμα Βασίλισσας με την Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2018, την πανέμορφη Όλγα Κατσάρα να δίνει τον τόνο και να μοιράζει τα φιλιά και τους χαιρετισμούς της σε Πατρινούς και επισκέπτες. Την παρουσίαση έχουν αναλάβει ο Τζίμης Πολίτης και η Κατερίνα Τσουκαλά.

Δείτε LIVE εικόνα από την ποδαράτη παρέλαση από την τηλεόραση του ΙΟΝΙΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Θέλω να μάθει ο κόσμος τι έκανα”! Συγκινεί η πρώτη φοιτήτρια στην Ελλάδα με σύνδρομο Down [vid]


Φαντασμαγορικό θέαμα και χιλιάδες καρναβαλιστές

Καρνάβαλος του 2017, Καρνάβαλος του 2016, Ζουζουνο-όχημα του Καρναβαλιού των Μικρών οι χιλιάδες καρναβαλιστές με τις στολές και χωρίς τα άρματά τους (για αυτό και ο χαρακτηρισμός ποδαράτη) θα σκορπίσουν παντού το κέφι, τη φαντασία, τη σάτιρα και την μοναδική ζωογόνα δύναμη του Καρναβαλιού μας. 

Ένα φαντασμαγορικό θέαμα θα ξετυλιχτεί στην οδό Κορίνθου και στην πλατεία Γεωργίου Α΄ με τους φωτισμούς, τη γρήγορη ροή, τα χρώματα και το κέφι να δίνουν λάμψη και μεγαλοπρέπεια στη νύχτα του τελευταίου Σαββάτου του Πατρινού Καρναβαλιού. Οι συμμετέχοντες και οι θεατές εμπλέκονται μετά το τέλος της σε ένα ατέλειωτο πανηγύρι, που συνεχίζεται όλη τη νύχτα στους δρόμους και στα κέντρα διασκέδασης της καρναβαλικής πρωτεύουσας.
Η νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση ακολουθεί την οδό Κορίνθου και έχει ως αφετηρία το ύψος της οδού Παπαφλέσσα και θα καταλήξει στο ύψος της οδού Κολοκοτρώνη.

Πηγή: thebest

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html