Μέχρι τις 31 Ιουλίου οι αιτήσεις πληρωμής για την ενίσχυση οινοποιείων « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Μέχρι τις 31 Ιουλίου οι αιτήσεις πληρωμής για την ενίσχυση οινοποιείων

Κατηγορία Αγροτικά στις   12:30 μ.μ.  |  Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για Μέχρι τις 31 Ιουλίου οι αιτήσεις πληρωμής για την ενίσχυση οινοποιείων

Μέχρι την Τρίτη 31 Ιουλίου μπορούν να υποβληθούν τα αιτήματα πληρωμής για την ενίσχυση των οινοποιείων, σύμφωνα με τροποποιητική απόφαση που υπεγράφη από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ), Βαγγέλη Αποστόλου.


Μεταξύ άλλων, στην απόφαση αναγράφεται πως οι δικαιούχοι του προγράμματος δύνανται να καταθέσουν αίτηση τροποποίησης στην Διεύθυνση Αξιοποίησης και Τεχνολογίας Τροφίμων του ΥΠΑΑΤ το αργότερο έως την 20ή Ιουνίου 2018, μόνο στις περιπτώσεις όπου η εν λόγω τροποποίηση δεν αλλάζει τη βαθμολογία της εγκεκριμένης αίτησης ένταξης.

Σε αυτήν την περίπτωση εκδίδεται τροποποιημένη απόφαση ένταξης. Οι τελικοί δικαιούχοι τού προγράμματος καταθέτουν αίτηση πληρωμής (Υπόδειγμα 3) και συμπληρωμένη την αναλυτική κατάσταση των πραγματοποιηθέντων δαπανών (Υπόδειγμα 4) -εγγράφως και ψηφιακά- στην αρμόδια Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, ΔΑΟΚ, συνοδευόμενη από τα εξοφλημένα τιμολόγια αγοράς που δικαιολογούν τις πραγματοποιηθείσες δαπάνες, το αργότερο έως την 31η Ιουλίου 2018.


Πηγή: dikaiologitika.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html