Αποκλειστικό! Γιατί η γυναίκα του Παντελίδη, Πωλίνα Φιλίππου κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της! « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Αποκλειστικό! Γιατί η γυναίκα του Παντελίδη, Πωλίνα Φιλίππου κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της!

Κατηγορία Lifestyle στις   10:40 μ.μ.  |  Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Αποκλειστικό! Γιατί η γυναίκα του Παντελίδη, Πωλίνα Φιλίππου κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της!

Η υπόσχεση της στη μητέρα του Παντελή....
Viral έγινε η είδηση που κυκλοφόρησε πριν λίγο και αναφέρει ότι η Πωλίνα Φιλίππου, που την γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο Καφέ της Χαράς έγινε μητέρα! Η κούκλα Πωλίνα μάλιστα είχε σχέση εδώ και καιρό με τον αδερφό του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλο και υποδέχτηκαν το πρώτο μωράκι τους!


Η Πωλίνα είχε δώσει στο Youweekly.gr αποκλειστική συνέντευξη και μας είχε ζητήσει απόλυτη εχεμύθεια ως προς το θέμα!


Οι μνήμες από τον θάνατο του Παντελή είναι νωπές και η οικογένεια επιτέλους χαμογελάει ξανά! Ωστόσο αν και εμείς σεβαστήκαμε την επιθυμία της και δεν δημοσιοποιήσαμε την είδηση, οι φωτογραφίες που έχουμε στα χέρια μας την πρόδωσαν!

Η υπόσχεση στη μητέρα και τον πατέρα του Παντελίδη
Η Πωλίνα κατάφερε να δώσει ζωή ξανά στον Τριαντάφυλλο που ήταν ράκος μετά τον χαμό του αδερφού του! Τόσο ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη, όσο και η μητέρα του Αθηνά την είχαν λατρέψει από τη πρώτη στιγμή αλλά της ζήτησαν να μην δημοσιοποιηθεί το θέμα! Ο λόγος; Δεν θέλουν πλέον να ακούγεται το όνομα της οικογένειας και επιθυμούν να αποτραβηχτούν λίγο από τη δημοσιότητα!



Μετά την πολύκροτη διαμάχη τους άλλωστε με τη Μίνα Αρναουτη η Αθηνά Παντελίδη είχε πέσει πολύ ψυχολογικά! Έτσι λοιπόν η όμορφη Πωλίνα υποσχέθηκε στους γονείς του Παντελή να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της.... Εξάλλου το σκαρί της τη βοήθησε καθώς είχε αξιοζήλευτο κορμί! Όσο για το πως προδώθηκε στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο Youweekly.gr; Οι στάσεις του σώματος της αλλά και το μάξι κιμονό που επέλεξε η ίδια να φορέσει, έδειξαν ότι ήθελε να κρύψει την κοιλιά της.... Εμείς λοιπόν το καταλάβαμε από τη πρώτη στιγμή και... ιδού και οι αποδείξεις με φωτογραφίες:




www.youweekly.gr


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html