Έκλεψε καρδιές ο Νίκος Αλιάγας – Ντύθηκε τσολιάς και χόρεψε τσάμικο στην Αμοργό (ΒΙΝΤΕΟ) « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Υπάτιος Πατμάνογλου: Αυτή είναι η γυναίκα που θα παντρευτεί – Η γνωριμία και η απόφαση για τον γάμο

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο άνθρωπος που έχασε τα αγαπημένα του πρόσωπα εν ριπή οφθαλμού, ενάμιση χρόνο μετά την αδιανόητη τραγωδία ετοιμάζετ...

Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018

Έκλεψε καρδιές ο Νίκος Αλιάγας – Ντύθηκε τσολιάς και χόρεψε τσάμικο στην Αμοργό (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατηγορία Lifestyle στις   8:20 μ.μ.  |  Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018

1
Στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στο πανέμορφο νησί της Αμοργού βρίσκεται ο πετυχημένος Έλληνας παρουσιαστής της γαλλικής τηλεόρασης, Νίκος Αλιάγας.
O γνωστός παρουσιαστής αφήνει το στούντιο κάθε καλοκαίρι και ταξιδεύει σε ένα καινούριο προορισμό με σκοπό να παρουσιάσει στο κοινό μια διαφορετική εκδοχή της εκπομπής. Ο Νίκος Αλιάγας επέλεξε για πρώτη φορά φέτος την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Αμοργό η οποία θα αποτελέσει το «σπίτι» της εκπομπής για εφτά διαδοχικά επεισόδια, στο TF1.
Το AuthenticBigBlue θα προβληθεί μέσα από την εκπομπή του Νίκου Αλιάγα καθώς αποτελεί μία σπουδαία αθλητική, πολιτιστική και τουριστική διοργάνωση για το νησί ενώ ο Δήμος Αμοργού εκτελεί και χρέη συνδιοργανωτή από την πρώτη χρονιά. Η οργανωτική επιτροπή του ΑΒΒ2018 συμμετέχει ενεργά στην πραγματοποίηση αυτού του μεγαλόπνοου σχεδίου το οποίο θα προβάλλει τόσο την Αμοργό όσο και τη διοργάνωση σε εκατομμύρια Γάλλους τηλεθεατές. Το TF1 εκτός από τη Γαλλία εκπέμπει ακόμη σε Ελβετία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο και Λίβανο.
Ωστόσο ο γνωστός παρουσιαστής όποτε του δίνεται η ευκαιρία συνδυάζει εργασία και διασκέδαση, με τον ίδιο να έρχεται σε τσακίρ κέφι και να ρίχνει κι ένα…Λεβέντικο τσάμικο, αφού ως γνωστόν είναι λάτρης του τσάμικου.
Ο διεθνούς φήμης παρουσιαστής χόρεψε ενώπιον του κοινού που τον καταχειροκροτούσε.
Δεινός χορευτής αποδείχτηκε λοιπόν ο Νίκος Αλιάγας και (μέσα από την Παπαλάμπραινα) δεν ξεχνά να διαφημίζει και την Ελλάδα!
Δείτε το βίντεο
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...