Ρώτησε τον Γυναικολόγο για τον πόνο που είχε στο στομάχι της. Μετά ο γιατρός άρχισε να βγάζει τρίχες ζώου από μέσα της… « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Ρώτησε τον Γυναικολόγο για τον πόνο που είχε στο στομάχι της. Μετά ο γιατρός άρχισε να βγάζει τρίχες ζώου από μέσα της…

Κατηγορία Υγεία στις   2:40 μ.μ.  |  Κυριακή 1 Ιουλίου 2018


Ο πόνος μπορεί να προκαλείται από πολλές αιτίες. Σαν σύμπτωμα, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί η πηγή του. Αλλά όποιος πάσχει από χρόνιο πόνο ξέρει πως θέλει γρήγορα απαντήσεις.

Όταν η Michelle Barrow άρχισε να έχει στομαχόπονο που δεν έφευγε, αποφάσισε τελικά να μιλήσει με τον γιατρό της. Κατά την διάρκεια της ετήσιας εξέτασης με τον γυναικολόγο της, η Michelle ανέφερε τον συνεχή και αμβλύ πόνο χαμηλά στην κοιλιά της.

Και τότε ήταν που ο κόσμος της θα γυρνούσε ανάποδα.



Ο γυναικολόγος υποπτευόταν πως είχε κύστεις στις ωοθήκες. Άρχισε να την εξετάζει μέσα στον κόλπο της και παρατήρησε κάτι ασυνήθιστο. Μέσα της είχε παράξενες τρίχες.



Ο γιατρός πίστεψε πως οι τρίχες ερχόντουσαν από ταμπόν. Πίστευε πως οι ίνες ενός ταμπόν είχαν μείνει μέσα της και είχαν κολλήσει πάνω σε μία συσκευή αντισύλληψης που φορούσε.

Αφού τις έβγαλε από μέσα της, η Michelle είδε την μπάλα από τις τρίχες και παρατήρησε πως είχαν το ίδιο χρώμα με τις τρίχες της γάτας της, Donut.

Πώς συνέβη αυτό; Η Michelle είχε αφήσει τις δύο τις γάτες να κοιμούνται στο κρεβάτι της μαζί με εκείνη και τον αρραβωνιαστικό της. Τώρα πιστεύει πως μέσω της ερωτικής πράξης, οι τρίχες αυτές είχαν μπει μέσα στον κόλπο της.

Μετά, κόλλησαν πάνω στην συσκευή αντισύλληψης που είχε και συσσωρεύτηκαν μέχρι που έγιναν μπάλα.



Τώρα, η Michelle καθαρίζει πολύ πιο συχνά τα σεντόνια και δεν αφήνει πια τις γάτες της να κοιμούνται μαζί της.

Ευτυχώς, ο πόνος της σταμάτησε αφού ο γιατρός έβγαλε τις τρίχες από μέσα της. Και το μόνο σίγουρο είναι πως έμαθε ένα σημαντικό μάθημα.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html