Μετέτρεψε τη νεκρή γάτα του σε drone « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Υπάτιος Πατμάνογλου: Αυτή είναι η γυναίκα που θα παντρευτεί – Η γνωριμία και η απόφαση για τον γάμο

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο άνθρωπος που έχασε τα αγαπημένα του πρόσωπα εν ριπή οφθαλμού, ενάμιση χρόνο μετά την αδιανόητη τραγωδία ετοιμάζετ...

Κυριακή, 1 Ιουλίου 2018

Μετέτρεψε τη νεκρή γάτα του σε drone

Κατηγορία Περίεργα στις   12:40 π.μ.  |  Κυριακή, 1 Ιουλίου 2018Αυτός ο Ολλανδός αποφάσισε να κάνει τη γάτα του, μετά το θάνατό της, drone. Δείτε στο βίντεο πώς εξηγεί την παράξενη αυτή ιδέα του.

Ο Bart Jansen μετέτρεψε την νεκρή γάτα του σε drone και ο ίδιος δηλώνει ότι υπήρχε λόγος για να το κάνει αυτό…

«Η γάτα μου, Orville σκοτώθηκε από ένα αμάξι. Για να την τιμήσω σκέφτηκα ότι μια καλή ιδέα θα ήταν να την κάνω drone», αναφέρει στην κάμερα του AJ+. Και συμπληρώνει: «Δεν είχα ιδέα πώς να το κάνω. Τότε έτυχε να γνωρίσω τον Arjen Beltman, είναι μηχανικός και ξέρει από αυτά».

Ο Arjen Beltman εξηγεί για την παράξενη ιδέα τους: «Στην αρχή μου φάνηκε γελοίο. Όταν το ξανασκέφτηκα είπα: Ας το κάνουμε!». Οι δυό τους πλέον φτιάχνουν από ποντίκια μέχρι στρουθοκαμήλους σε drone. Μάλιστα, τονίζουν ότι αυτά τα ζώα δεν μπορούν να πετάξουν και είναι ωραίο να τους δίνεται αυτή η δυνατότητα, έστω και μετά τον θάνατό τους.

«Όποιος έχει πεθαμένο ζώο, μπορεί να έρθει σε εμάς. Με αυτόν τον τρόπο και θα το θυμάται για πάντα ο ιδιοκτήτης του και αποτρέπουμε από το να καταλήξουν στο χώμα δισεκατομμύρια νεκρά ζώα», καταλήγουν.

Δείτε το βίντεο:


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...