Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 13χρονου Δημήτρη: "Mακάρι να μην..." « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 13χρονου Δημήτρη: "Mακάρι να μην..."

Κατηγορία Ελλάδα στις   7:30 π.μ.  |  Σάββατο 4 Αυγούστου 2018



Οι γονείς προσεύχονταν να βρουν το παλικάρι τους ζωντανό ως την τελευταία στιγμή, ωστόσο το πρωί του Σαββάτου η σορός του 13χρονου Δημήτρη Αλεξόπουλου ταυτοποιήθηκε ανάμεσα στα δεκάδες θύματα της φονικής πυρκαγιάς...


Συγκλονισμένος ο πατέρας του άτυχου Δημήτρη, Αναστάσιος Αλεξόπουλος, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μετά την τραγική κατάληξη.

«Η θλίψη μου είναι πάρα πολύ μεγάλη. Ελπίζω να βγουν μαθήματα από αυτή την κατάσταση και ο πόνος αυτός να μην πάει στράφι. Να μην πονέσει άλλος, όπως πονάω εγώ σήμερα. Εκεί είναι μια παγίδα θανάτου, ούτως ή άλλως για την οποία δεν έχει δώσει κανείς καμία βαρύτητα και πεθαίνουν άνθρωποι χωρίς πραγματικό λόγο» ανέφερε ο κ. Αλεκόπουλος.

Μια φωτογραφία όπου ο πατέρας αναγνώρισε σε αυτή το παιδί μαζί με τη γιαγιά του είχε δώσει ελπίδες στην οικογένεια και σε όλους τους Έλληνες που από την πρώτη στιγμή καρδιοχτύπησαν για την τύχη του 13χρονου Δημήτρη. Χθες βράδυ εκδόθηκε missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού. Λίγες ώρες μετά όλα τελείωσαν.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον δημοσιογραφικό κόσμο, ο οποίος με συγκίνησε πραγματικά με την προσπάθεια του να συνδράμει το δράμα που έχω ζήσει και να πω ότι πραγματικά στην Ελλαδα η δημοσιογραφία λειτουργεί σε αντίθεση με πολλούς άλλους τομείς της κοινωνικής ζωής μας. Οι λειτουργίες των θεσμών δεν είναι οι πρέπουσες τώρα. Από εκεί και πέρα τις ευθύνες πώς θα τις αναλογιστούμε ποινικά, πολιτικά, ηθικά κοινωνικά νοητικά αυτά πρέπει όλα να τα αναλογιστούμε μόνοι μας και να δούμε τι θα κάνουμε» τόνισε.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html