Αναφορές για έναν αστυνομικό νεκρό - Τουλάχιστον 30 τραυματίες « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Αναφορές για έναν αστυνομικό νεκρό - Τουλάχιστον 30 τραυματίες

Κατηγορία Διεθνή στις   10:00 μ.μ.  |  Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018



Αναφορές για έναν αστυνομικό νεκρό - Τουλάχιστον 30 τραυματίες - Οι δράστες είναι οκτώ η εννιά - Ακούστηκαν ανταλλαγές πυροβολισμών ανάμεσα στους δράστες και στους αστυνομικούς.
Ένοπλοι επιτέθηκαν σε ένα δημοφιλές εστιατόριο όπου συχνάζουν ξένοι υπήκοοι στη διπλωματική συνοικία της πρωτεύουσας του Μπανγκλαντές, γνωστοποίησαν η αστυνομία και ένας αυτόπτης μάρτυρας.
Ο αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε από την οικία του ότι ακούγονται πυροβολισμοί από τη συνοικία Γκούλσαν της Ντάκα και η κατάσταση «μοιάζει αρκετά άσχημη».

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης, ένας αστυνομικός έχασε τη ζωή του αφού υπέκυψε στα τραύματά του ενώ οι δράστες κρατούν 20 ομήρους.
Αρκετοί υπήκοοι ξένων χωρών βρίσκονται μεταξύ των ομήρων που κρατούν 8 έως 9 ένοπλοι σε εστιατόριο στην πρωτεύουσα του Μπανγκλαντές, γνωστοποίησε ο αρχηγός της αστυνομίας.

Ο Μπέντζιρ Άχμεντ δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι οι αρχές ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν επιχείρηση με στόχο να διασφαλιστεί η διάσωση των ομήρων καταρχάς με ειρηνικό τρόπο.
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ επισήμανε ότι είναι πολύ νωρίς να επιβεβαιώσει ποιοι εμπλέκονται στο περιστατικό ή ποια είναι τα κίνητρά τους, ωστόσο όλοι οι Αμερικανοί που εργάζονται στην αμερικανική αποστολή έχουν εντοπιστεί.
Ο εκπρόσωπος τύπου του Αμερικανικού ΥΠΕΞ, Τζον Κίρμπι, επισήμανε ότι η κατάσταση είναι «πολύ ρευστή, σε εξέλιξη».
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html