Υπομονή στο δρόμο προς Λευκάδα…. « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Απίστευτο: Νάρκωσαν ασθενή για χειρουργείο αλλά τον ξύπνησαν μετά από 1 ώρα γιατί δεν είχαν τα κατάλληλα εξαρτήματα

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Κέρκυρας έκανε λόγο για ένα σπάνιο περιστατικό ανατομικής ιδιαιτερότητας του ασθενή, αλλά παραδέχθηκε ότ...

Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018

Υπομονή στο δρόμο προς Λευκάδα….

Κατηγορία Αιτωλοακαρνανία στις   8:00 π.μ.  |  Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018Ταλαιπωρία ανέμενε σήμερα πολλούς οδηγούς και ταξιδιώτες που κατευθύνονταν προς Λευκάδα καθώς κατά τις πρωινές κυρίως ώρες σημειώθηκαν μποτιλιαρίσματα σε διάφορα σημεία της εθνικής οδού κοντά στο νησί.
Αίτια υπήρξαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν στο 38ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αμφιλοχίας-Λευκάδας, σε συνδυασμό με την αυξημένη κίνηση και την αναμονή στη γέφυρα που ενώνει το νησί με την Αιτωλοακαρνανία.
Οι ρυθμίσεις αποσκοπούν στην ομαλή διεξαγωγή των εργασιών για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα Άκτιο-Αμβρακία. Στο εν λόγω σημείο λοιπόν διεξάγεται εκ περιτροπής κυκλοφορία που ρυθμίζεται με σηματοδότη.
Σήμερα ωστόσο, πρώτο σαββατοκύριακο του Αυγούστου, προς Λευκάδα κινήθηκε μεγάλος όγκος εκδρομέων με αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, να σημειωθούν ουρές, ακόμη και χιλιομέτρων, μετά τον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου και κατά συνέπεια θα απαιτηθεί και άλλες ημέρες με μεγάλη κίνηση οι οδηγοί να διαθέτουν τη δέουσα υπομονή.
agrinionews

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...