Μεσολόγγι: Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία – Σκοτώθηκαν δύο πρώτα ξαδέρφια μέσα σε μία εβδομάδα! « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Μεσολόγγι: Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία – Σκοτώθηκαν δύο πρώτα ξαδέρφια μέσα σε μία εβδομάδα!

Κατηγορία Μεσολόγγι στις   6:00 π.μ.  |  Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Μεσολόγγι: Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία – Σκοτώθηκαν δύο πρώτα ξαδέρφια μέσα σε μία εβδομάδα! | Newsit.gr
Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας έντυσε στα μαύρα το Νεοχώρι στο Μεσολόγγι. Δύο πρώτα ξαδέρφια έφυγαν πρόωρα και αναπάντεχα...
Μαύρη ημέρα ξημέρωσε για το Νεοχώρι, όπου σημειώθηκε άλλη μια τραγωδία με θύματα δύο 29χρονους, μια γυναίκα κι έναν άνδρα.

Στο ίδιο αυτοκίνητο επέβαιναν ακόμη μια κοπέλα 23 ετών και ένας άνδρας 30 ετών. Οι δύο τελευταίοι έχουν τραυματιστεί ελαφρά και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, στο οποίο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το τροχαίο σημειώθηκε στον δρόμο προς Λούρο, με το ΙΧ να καταλήγει σε αρδευτικό κανάλι γεμάτο νερό. Στο σημείο κλήθηκε η πυροσβεστική προκειμένου να απεγκλωβίσουν τα δύο νεκρά άτομα. Τα αίτια του τροχαίου ερευνώνται.

Η οικογενειακή συμφορά πίσω από το δυστύχημα
Όπως αποκαλύπτεται η οικογένεια του 29χρονου έχασε μέσα σε μία εβδομάδα δύο μέλη της. Δυο νέους ανθρώπους που έφυγαν πρόωρα και αναπάντεχα.

Πιο συγκεκριμένα την τραγική αρχή έκανε ο 38χρονος στο Νεοχώρι που σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία κάνοντας εργασίες στο σπίτι του και πριν προλάβει η οικογένειά του να συνειδητοποιήσει οτι ακριβώς συνέβη, τα ξημερώματα έμαθε ότι βρήκε τραγικό θάνατο και ο 29χρονος πρώτος ξάδερφός του.

Πηγή: thebest.gr, aixmi-news.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html