«Έφυγε» σε ηλικία 54 ετών από τη ζωή ο Διονύσης Χόρτης « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

«Έφυγε» σε ηλικία 54 ετών από τη ζωή ο Διονύσης Χόρτης

Κατηγορία Βόνιτσα στις   12:00 π.μ.  |  Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Καιρός: Συννεφιές και τοπικές βροχές σήμερα
Tην τελευταία του πνοή, σε ηλικία 54 ετών, χτυπημένος από την επάρατο νόσο, άφησε το βράδυ του Σαββάτου, στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά, στον Πειραιά, ο γνωστός στην κοινωνία της Βόνιτσας, Διονύσης Χόρτης.

Η είδηση έπεσε κεραυνός εν αιθρία στην τοπική κοινωνία και στους οικείους του που βυθίστηκαν στο πένθος. Ο Διονύσης ήταν γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Βόνιτσας και σε όλο το Ξηρόμερο.


 Διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου των εν Αθήναις Βονιτσάνων «Ο Αμβρακικός», με πλούσια δράση, υπήρξε ένας έντιμος άνθρωπος που πρόσφερε πολλά στο πολιτιστικό της πόλης, αφήνοντας μια σημαντική παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές που ανέλαβαν δράση στη διοίκηση του Συλλόγου.

«Τον ζήσαμε σαν ένα από τους καλύτερους φίλους που πέρασαν από την ζωή μας. Πάντα ήταν χαμογελαστός, ευδιάθετος, δημιουργικός, με ήθος, εξαίρετος χαρακτήρας, αλλά πάνω απ΄ όλα άνθρωπος με μεγαλείο ψυχής και καρδιάς.

Τα πάντα για τον Διονύση ξεκίνησαν από μια μικρή αδιαθεσία στα τέλη Ιουνίου. Η διάγνωση ήταν σοκαριστική: Καρκίνος. Η νόσος εξελίχθηκε ραγδαία. Εισήχθη στο Νοσοκομείο Μεταξά, και απόψε άφησε την τελευταία του πνοή χτυπημένος από την επάρατο.

Έφυγε αφήνοντας πίσω την σύζυγο του και δύο παιδια (ένα αγόρι κι ένα κορίτσι), τους οποίους συλλυπούμαστε θερμά» αναφέρει σε ανάρτησή του το xiromeronews.blogspot

Πηγή: sinidisi.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html