ΕΚΤΑΚΤΟ: Γκαγκστερική επίθεση με ριπή από πολυβόλο όπλο σε βάρος δυο αστυνομικών « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Πως να ξεκλειδώσετε το wifi του γείτονα σε ένα λεπτό

Θέλετε απεγνωσμένα να ξεκλειδώσετε το wifi δίκτυο του γείτονα,ο οποίος δεν σας δίνει τον κωδικό,όμως εσείς… το χρειάζεστε άμεσα; Mη...

Κυριακή, 6 Μαΐου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ: Γκαγκστερική επίθεση με ριπή από πολυβόλο όπλο σε βάρος δυο αστυνομικών

Κατηγορία Κύπρος στις   12:32 π.μ.  |  Κυριακή, 6 Μαΐου 2018


Γκαγκστερική επίθεση και ριπή από όπλο καλάσνικοφ δέχθηκαν αργά το βράδυ του Σαββάτου (5/5/2018) δυο αστυνομικοί εν ώρα καθήκοντος σε περιοχή του Ύψωνα σύμφωνα με πληροφορίες .
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δράστες ήταν δυο και από τη ριπή που μάλλον έφυγε από πολυβόλο όπλο τύπου καλάσνικοφ ή G3 τραυματίστηκαν και οι δυο αστυνομικοί, ο ένας σοβαρά και ο άλλος ελαφρά με αποτέλεσμα να διακομισθούν διακομίσθηκαν και οι δυο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για περαιτέρω εξετάσεις. 
ΌΛΑ έγιναν γύρω στις 11:30 το βράδυ στη οδό Πεντέλης στον Ύψωνα στη Λεμεσό, όταν ο εν λόγω αστυνομικός επιχείρησε να πραγματοποιήσει έλεγχο σε διερχόμενο όχημα ενοικιάσεως.
Οι αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε υπηρεσία δέχθηκαν τους πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια ελέγχου ρουτίνας που διενεργούσαν ενώ ο ένας από τους δυο φαίνεται να πρόλαβε να αντιδράσει και να ρίξει με το υπηρεσιακό του όπλο κατά των δραστών. Αυτή την ώρα (11:50) ο αστυνομικός βρίσκεται στο χειρουργείο.
Η σκηνή αποκλείστηκε αμέσως από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας άνδρες της οποίας εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό και σύλληψη των δραστών που πιστεύεται ότι ήταν σίγουρα δυο ίσως και τρεις.
Σας άρεσε; Πατήστε...