ΕΚΤΑΚΤΟ: Γκαγκστερική επίθεση με ριπή από πολυβόλο όπλο σε βάρος δυο αστυνομικών « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ: Γκαγκστερική επίθεση με ριπή από πολυβόλο όπλο σε βάρος δυο αστυνομικών

Κατηγορία Κύπρος στις   12:32 π.μ.  |  Κυριακή 6 Μαΐου 2018


Γκαγκστερική επίθεση και ριπή από όπλο καλάσνικοφ δέχθηκαν αργά το βράδυ του Σαββάτου (5/5/2018) δυο αστυνομικοί εν ώρα καθήκοντος σε περιοχή του Ύψωνα σύμφωνα με πληροφορίες .
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δράστες ήταν δυο και από τη ριπή που μάλλον έφυγε από πολυβόλο όπλο τύπου καλάσνικοφ ή G3 τραυματίστηκαν και οι δυο αστυνομικοί, ο ένας σοβαρά και ο άλλος ελαφρά με αποτέλεσμα να διακομισθούν διακομίσθηκαν και οι δυο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για περαιτέρω εξετάσεις. 
ΌΛΑ έγιναν γύρω στις 11:30 το βράδυ στη οδό Πεντέλης στον Ύψωνα στη Λεμεσό, όταν ο εν λόγω αστυνομικός επιχείρησε να πραγματοποιήσει έλεγχο σε διερχόμενο όχημα ενοικιάσεως.
Οι αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε υπηρεσία δέχθηκαν τους πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια ελέγχου ρουτίνας που διενεργούσαν ενώ ο ένας από τους δυο φαίνεται να πρόλαβε να αντιδράσει και να ρίξει με το υπηρεσιακό του όπλο κατά των δραστών. Αυτή την ώρα (11:50) ο αστυνομικός βρίσκεται στο χειρουργείο.
Η σκηνή αποκλείστηκε αμέσως από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας άνδρες της οποίας εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό και σύλληψη των δραστών που πιστεύεται ότι ήταν σίγουρα δυο ίσως και τρεις.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html