ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ Η ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΤΟ Α.Τ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ) « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ Η ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΤΟ Α.Τ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατηγορία Μακρυνεία στις   8:20 π.μ.  |  Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Χωρίς αστυνόμευση η Μακρυνεία για να ενισχυθεί το  Α.Τ Αιτωλικού! (βιντεο)

Το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού μπορεί να  έχει  ενισχυθεί με προσωπικό πέντε ατόμων, όμως αυτό λειτουργεί εις βάρος των κατοίκων της Μακρυνείας, μιας περιοχής με αυξημένη παραβατικότητα. Η απόφαση αυτή που πάρθηκε πριν από λίγο καιρό αποτελεί το δεύτερο «χτύπημα» για τους κατοίκους της περιοχής μετά και την υποβάθμιση του Αστυνομικού Τμήματος  Μακρυνείας  σε Αστυνομικό Σταθμό.

Είναι γεγονός ότι και η περιοχή του Αιτωλικού χρειάζεται εντονότερη παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων ειδικά  κατά τις νυχτερινές ώρες όπου συμβαίνουν τα περισσότερα περιστατικά τόσο στην πόλη του Αιτωλικού όσο και στην περιοχή των Οινιάδων, όμως δεν είναι δυνατόν να αποδυναμώνεις μια περιοχή που αντιμετωπίζει προβλήματα για να ενισχυθεί μια άλλη, επισημαίνει στο agriniosite.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας κ Νίκος Καραπάνος.

«Θεωρώ ότι η  Μακρυνεία μένει πλέον ακάλυπτη γιατί δεν είναι δυνατόν 7 άτομα να αστυνομεύσουν όλη αυτή την περιοχή, με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει » υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ο κ.Καραπάνος

agriniosite,gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html