Όταν τον παντρεύτηκε ήταν ένας σοβαρός υπάλληλος γραφείου. 14 χρόνια μετά μεταμορφώνεται σε φρικιό και τρομάζει μόνο που τον βλέπε « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Όταν τον παντρεύτηκε ήταν ένας σοβαρός υπάλληλος γραφείου. 14 χρόνια μετά μεταμορφώνεται σε φρικιό και τρομάζει μόνο που τον βλέπε

Κατηγορία Περίεργα στις   1:37 μ.μ.  |  Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017



Όπως πολλές κοπέλες, έτσι και η Lisa Gordon ήλπιζε ότι θα παντρευόταν ένα έξυπνο άντρα, αξιόπιστο και με σταθερή δουλειά.

Όταν γνώρισε τον Keith, ήταν σαν να τελείωσε η αναζήτηση συζύγου. Ήταν ο ιδανικός – μεγαλύτερος της, ευαίσθητος, υπάλληλος γραφείου με αξιοπρεπή εμφάνιση.
Αλλά 14 χρόνια μετά τον γάμο, δυσκολεύεται να αναγνωρίσει τον άντρα που ερωτεύτηκε. Δεν αντέχει καν να τον βλέπει. Κι αυτό, γιατί τα τελευταία 7 χρόνια, ο 59χρονος Keith έχει γίνει ένας από τους άντρες με τα περισσότερα τατουάζ – είναι καλυμμένος από την κορυφή ως τα νύχια. Ο κόσμος τον κοιτάζει κάθε φορά που βγαίνει έξω, κάτι που δυσκολεύει την Lisa.
Όταν τον παντρεύτηκε ήταν ένας σοβαρός υπάλληλος γραφείου. 14 χρόνια μετά μεταμορφώνεται σε φρικιό και τρομάζει μόνο που τον βλέπει
Η Lisa είπε: «Δεν θα τον παντρευόμουν ποτέ, αν ήταν όπως είναι τώρα. Πάντα ήθελα έναν άντρα με σεβαστή εμφάνιση. Αντί γι’αυτό, τον κοιτάζω και αναρωτιέμαι “Τι παντρεύτηκα;”. Αν είχα ένα μαγικό ραβδί, θα έσβηνα όλα τα τατουάζ. Μερικές φορές κοιτάζω το πρόσωπο του και προσπαθώ να θυμηθώ πώς ήταν όταν γνωριστήκαμε.»
Η Lisa παραδέχεται ότι προτιμά τις στιγμές που περνάνε με τα φώτα κλειστά. «Όταν είμαστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι στο σκοτάδι, δεν βλέπω τα τατουάζ του. Αγγίζω το πρόσωπο του και θυμάμαι πώς ήταν. Μερικές φορές όταν κοιμόμαστε, τραγουδάω το “Monster” της Rihanna. Νιώθω ότι κοιμάμαι με ένα τέρας στο κρεβάτι μου.»
Όταν τον παντρεύτηκε ήταν ένας σοβαρός υπάλληλος γραφείου. 14 χρόνια μετά μεταμορφώνεται σε φρικιό και τρομάζει μόνο που τον βλέπει
O Keith, διοικητικός υπάλληλος, δυσκολεύεται να αποδεχτεί την άρνηση της γυναίκας του. «Δεν με νοιάζει τι σκέφτονται όλοι οι άλλοι για μένα. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι η Lisa δεν αποδέχεται τα τατουάζ μου. Είναι η γυναίκα μου και πιστεύω ότι θα έπρεπε να με στηρίζει. Με μισούν αρκετοί άνθρωποι.»
Το πάθος του Keith για τα τατουάζ έχει παράξενη προέλευση. Έπασχε από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή για πάνω από 40 χρόνια και ισχυρίζεται ότι τα τατουάζ τον έχουν βοηθήσει να την αντιμετωπίσει. Η Lisa μένει μαζί του, γιατί βλέπει την διαφορά που έχουν κάνει τα τατουάζ στην καθημερινή ζωή του.
«Δεν μ’αρέσουν, αλλά ξέρω ότι τον κάνουν χαρούμενο. Παλιά, ήταν στεναχωρημένος και είχε OCD. Με τρέλαινε. Τώρα είναι πιο ήρεμος και ευτυχισμένος. Ίσως δεν θα έπρεπε να με νοιάζει, γιατί ακούγομαι ρηχή. Αλλά δεν μπορώ να συνηθίσω την εμφάνιση του.»
Όταν τον παντρεύτηκε ήταν ένας σοβαρός υπάλληλος γραφείου. 14 χρόνια μετά μεταμορφώνεται σε φρικιό και τρομάζει μόνο που τον βλέπει
Η Lisa, με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, αισθάνεται νοσταλγία για τον άντρα που γνώρισε σε ένα διάλειμμα από την δουλειά της το 2001.
«Είχα μια άσχημη σχέση. Συνειδητοποίησα ότι ήθελα κάποιον διαφορετικό – λίγο πιο ώριμο, μεγαλύτερο, που να με φροντίζει. Ο Keith ήταν εντελώς διαφορετικός. Φορούσε πουκάμισο και παντελόνι. Φαινόταν καλός.»
Η Lisa ήταν 29 και ο Keith 46, αλλά παρά την διαφορά τους, εκείνη τον ερωτεύτηκε. Έναν μήνα μετά την γνωριμία τους, η Lisa του είπε για την ενός έτους κόρη της, Diana Rose, στις Φιλιππίνες. «Ήταν τόσο υποστηρικτικός και κατάλαβε ότι μπορούσα να βασιστώ πάνω του.»
Όταν παντρεύτηκαν το 2002, η Lisa ήταν ήδη 5 μηνών έγκυος στον 11χρονο πλέον Jamie-Lee.
«Είναι τόσο παράξενο όταν κοιτάζω τις φωτογραφίες του γάμου. Είναι σαν να παντρεύτηκα άλλο άνθρωπο. Η προσωπικότητα είναι ίδια. Είναι καλός, τρυφερός και προσπαθεί να με κάνει χαρούμενη.» Το ζευγάρι, το οποίο ζει στο Romford του ανατολικού Λονδίνου, απέκτησε άλλα 2 παιδιά, τον 9χρονο Ricky και την 6χρονη Jennifer. O Keith έχει κάνει τατουάζ τα ονόματα και τις ημερομηνίες γέννησης και των 4 παιδιών στα δάχτυλα του.
«Είχε εμμονή με το να αποκτήσει οικογένεια. Νομίζω ότι είχε σχέση με το OCD του.» Μιλώντας για το παρελθόν του, η Lisa είπε: «Του άρεσε πάντα το heavy metal, αλλά δεν του φαινόταν. Πήγαινε στην δουλειά με κοστούμι και γραβάτα. Όταν έβαζε την μουσική του στο σπίτι, απλά άλλαζα δωμάτιο. Είχε ροκ μπλουζάκια, αλλά δεν τα φορούσε. Έμεναν στο συρτάρι.»
Αλλά όταν γεννήθηκε η μικρότερη κόρη τους, η ροκ πλευρά του Keith ήρθε στο προσκήνιο. Αποφάσισε να χτυπήσει ένα κρανίο στον ώμο του.
Αυτό ήταν η αρχή του τέλους της προσεγμένης εμφάνισης του, αφού εθίστηκε στα τατουάζ. «Όταν μου είπε ότι το ήθελε, σοκαρίστηκα. Δεν μου άρεσαν. Ανησυχούσα τι θα σκεφτόταν η οικογένεια μου», είπε η Lisa.
Αλλά ο Keith, απτόητος, έχει ξοδέψει πάνω από 15.000 λίρες σε τατουάζ τα τελευταία 7 χρόνια. Μόνο τα πλευρά και η κοιλιά του είναι ακάλυπτα. Το χόμπι του κοστίζει περίπου 130 λίρες το μήνα.
Όταν τον παντρεύτηκε ήταν ένας σοβαρός υπάλληλος γραφείου. 14 χρόνια μετά μεταμορφώνεται σε φρικιό και τρομάζει μόνο που τον βλέπει
«Νομίζω ότι όλα είχαν να κάνουν με την ιδεοψυχαναγκαστική συμπεριφορά του. Έκανε παιδιά και μετά χρειαζόταν να στρέψει σε κάτι άλλο την προσοχή του. Όταν έκανε τα μανίκια, ήμουν εντάξει. Ο κόσμος δεν αντιδρούσε σε αυτό. Αλλά όταν έκανε και στο πρόσωπο, αισθανόμουν ντροπή, όταν έβγαινα έξω», λέει η Lisa.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γνωστή παρουσιάστρια με $exy μαγιό και μπ0θστο κ0λαση ανάβει φωτιές στο Instagram [pics]
Αυτό που την προβλημάτιζε περισσότερο ήταν ότι ο Keith είχε τατουάζ σαν έφηβος, αλλά τα αφαίρεσε στα 20, όταν εμφανίστηκε το OCD.
«Ήταν πρόβλημα ψυχικής υγείας. Τα αφαίρεσα και για χρόνια δεν άντεχα καν να βλέπω τατουάζ», είπε ο Keith. Δεκαετίες αργότερα και ενώ έπαιρνε φάρμακα για την κατάθλιψη, η επιθυμία του να αποκτήσει τατουάζ εμφανίστηκε ξανά.
Αλλά η γυναίκα του δεν αισθάνεται πάντα άγχος. Που και που αισθάνεται περήφανη για τον άντρα της και προσπαθεί να τον στηρίζει.
Υπάρχουν ακόμη και κάποια πλεονεκτήματα.
Όταν τον παντρεύτηκε ήταν ένας σοβαρός υπάλληλος γραφείου. 14 χρόνια μετά μεταμορφώνεται σε φρικιό και τρομάζει μόνο που τον βλέπει
«Τουλάχιστον δεν δείχνει μεγάλος. Πριν έδειχνε μεγαλύτερος, αλλά τώρα δείχνει πιο μικρός. Οι φίλοι μου δεν μπορούν να πιστέψουν ότι είναι σχεδόν 60. Νομίζουν ότι είναι 30 ή 40. Μερικές φορές ο Keith μου δείχνει ηλικιωμένους με γκρίζα μαλλιά και λέει, “Θες να γίνω έτσι;”. Αυτή είναι η μόνη φορά που πιστεύω ότι είναι καλύτερος.»
Παρά την δυσαρέσκεια της Lisa για τα τατουάζ, το ζευγάρι είναι ακόμη πολύ ερωτευμένο. «Είμαστε εντελώς αταίριαστοι, αλλά η σχέση μας είναι καλή.» Παρ’όλο που θεωρεί τα τατουάζ άσχημα, στην Lisa συνεχίζει να αρέσει ο Keith.
«Μερικές φορές δεν καταλαβαίνω κι εγώ γιατί μένω… όταν βλέπω ποιον παντρεύτηκα και πώς είναι τώρα», λέει γελώντας. «Αλλά είμαστε μαζί 14 χρόνια και αγαπάμε ο ένας τον άλλο. Μπορεί να μοιάζει τρελός, αλλά δεν είναι. Είναι ελκυστικός για μένα, γιατί είναι ο άντρας μου. Μπορεί να είναι τέρας, αλλά είναι το δικό μου τέρας.»
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html