Απίστευτη υπόθεση με ακατάλληλη δι' ανηλίκους επιταγή - Ο μεσίτης, ο ταξιτζής, η Ρωσίδα και τα 70 χιλιάρικα [pic] « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Απίστευτη υπόθεση με ακατάλληλη δι' ανηλίκους επιταγή - Ο μεσίτης, ο ταξιτζής, η Ρωσίδα και τα 70 χιλιάρικα [pic]

Κατηγορία Κύπρος στις   12:00 π.μ.  |  Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017



Απίστευτη υπόθεση με ευτράπελα εκτός και εντός δικαστηρίων...
Απίστευτη υπόθεση ενώπιον του Δικαστηρίου, με διάδικους ένα οδηγό ταξί και ένας κτηματομεσίτη και στο επίκεντρο μία άκρως ακατάλληλη δι' ανηλίκους...

Σύμφωνα με την Cyprus Times η οποία εξασφάλισε αντίγραφο της επιταγής 70 χιλιάδων αλλά όχι σε ευρώ... Η υπόθεση αφορούσε σε επιταγή που κατείχε ένας οδηγός ταξί από τη Λευκωσία μετά τη μεσολάβηση του για την αγορά κατοικίας από μια Ρωσίδα. Μεσίτης στην αγοραπωλησία ο δεύτερος, δηλαδή ο κτηματομεσίτης από την Πάφο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο οδηγός ταξί είχε μεταφέρει την ενδιαφερόμενη αγοραστή από τη Ρωσία, στα γραφεία του κτηματομεσίτη και συμφωνήθηκε όπως η Ρωσίδα προχωρήσει στην αγορά της κατοικίας. Ο οδηγός τότε ζήτησε από τον κτηματομεσίτη προμήθεια επί του ποσού πώλησης της κατοικίας.

Μετά από πιέσεις που δέχτηκε από τον οδηγό ταξί, ο κτηματομεσίτης έδωσε τελικά στον ταξιτζή μία επιταγή70 χιλιάδων ευρώ, ωστόσο στο σημείο που αναγράφεται ολογράφως το ποσόν δεν αναγραφόταν εβδομήντα χιλιάδες ευρώ αλλά… «εβδομήντα χιλιάδες κα**λιες μόνο».

Βεβαίως ο ταξιτζής, παραλαμβάνοντας την επιταγή δεν πρόσεξε τη μικρή αλλά τόσο βασική διαφορά, καθώς εν συνεχεία μετέβη σε τραπεζικό υποκατάστημα προκειμένου να την καταθέσει, με τους υπαλλήλους να μένουν εμβρόντητοι!

Η υπόθεση η οποία ανάγεται πίσω στο 2008 και εκδικάζεται, είχε ευτράπελα και εντός δικαστηρίου, καθώς η συγκεκριμένη βρισιά, που αναγραφόταν στην επιταγή ώθησε το δικαστήριο στο να προχωρήσει μέχρι και σε ανάλυση της συγκεκριμένης σεξουαλικού τύπου έννοιας στην καθομιλουμένη, αφού η αναγραφή της στην επιταγή θεωρήθηκε καθοριστική για την έκβαση της δίκης.

Το δικαστήριο ως ήταν αναμενόμενο απεφάνθη ότι η τράπεζα ορθώς δεν απεδέχθη την επιταγή, κάνοντας εκ παραλλήλου αποδεκτή και τη θέση του κτηματομεσίτη ότι δεχόταν απειλές και πιέσεις προκειμένου να πληρώσει το συγκεκριμένο ποσόν στον ενάγοντα.

Ιδού και η εν λόγω "αμαρτωλή" επιταγή που αναδημοσιεύουμε από την Cyprus Times:

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html