Τραγικό: Γιατρός στην Πάτρα δεν ολοκλήρωσε εγχείρηση σε ασθενή και με σπασμένο ποτήρι τον… « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Άγιος Παΐσιος: Εξηγεί τι αισθάνεται κάποιος, όταν πεθαίνει!

«Γέροντα, όταν πεθάνει ο άνθρωπος, συναισθάνεται αμέσως σε τι κατάσταση βρίσκεται;» Διαβάστε τι απαντά στην απορία για την κατάσταση αυτή ...

Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017

Τραγικό: Γιατρός στην Πάτρα δεν ολοκλήρωσε εγχείρηση σε ασθενή και με σπασμένο ποτήρι τον…

Κατηγορία Δυτική Ελλάδα στις   10:00 π.μ.  |  Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017


Ποια η απίστευτη επίθεση γιατρού από την Πάτρα σε ασθενή;

Αναστάτωση επικρατεί στον ιατρικό χώρο της Πάτρας μετά την επίσημη καταγγελία πολίτη από τη Δυτική Αχαΐα στον Ιατρικό Σύλλογο της Πάτρας σύμφωνα με την οποία τραυματίστηκε σοβαρά από Πατρινό πλαστικό χειρουργό.

Η υπόθεση είχε απασχολήσει τον Ιατρικό σύλλογο πριν ακόμη κατατεθεί η καταγγελία από την πλευρά του πολίτη καθώς το περιστατικό έχει πάρει διαστάσεις το τελευταίο διάστημα, ενώ πλέον υπάρχει και νομική προσφυγή από την πλευρά του καταγγέλλοντος με τις μηνύσεις να έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Η υπόθεση ξεκίνησε πριν από έξι μήνες όταν ο καταγγέλλων με την σύζυγό του απευθύνθηκαν σε δυο γιατρούς της Πάτρας προκειμένου να υποβληθεί η σύζυγος αφενός σε επέμβαση αφαίρεσης της χολής και εν συνεχεία σε επέμβαση αισθητικής φύσεως στην περιοχή της κοιλιάς.

Ο μεν πρώτος γιατρός που ανέλαβε να της κάνει την επέμβαση αφαίρεσης χολής είναι συνταξιούχος, ο δε δεύτερος που ανέλαβε την πλαστική επέμβαση είναι ο κατηγορούμενος για τον τραυματισμό του συζύγου της ασθενούς.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης που έγινε σε ιδιωτική κλινική της Πάτρας, η οποία δεν έχει άδεια για τις συγκεκριμένες επεμβάσεις, καθώς είναι διαφορετικού ιατρικού αντικειμένου, ο γιατρός που είχε αναλάβει την αφαίρεση της χολής δεν της την αφαίρεσε τελικά, αλλά αρκέστηκε στην πρακτική του καθαρισμού της χολής.

Στη συνέχεια έγινε η αισθητικής φύσεως επέμβαση.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του κατοίκου της Δυτικής Αχαΐας δεν ενημερώθηκαν ότι η αφαίρεση της χολής δεν ολοκληρώθηκε και πλήρωσαν κανονικά. Όταν μετά από κάποιο διάστημα η σύζυγος είχε πάλι ενοχλήσεις και απευθύνθηκαν σε άλλο γιατρό έμαθαν ότι η χολή της δεν είχε αφαιρεθεί.

Τότε ο καταγγέλων συναντήθηκε με τους δύο γιατρούς και ζήτησε εξηγήσεις.

Επάνω στον καυγά σύμφωνα με την καταγγελία του συζύγου της ασθενούς στον Ιατρικό Σύλλογο της Πάτρας ο πλαστικός χειρουργός επιτέθηκε και τον τραυμάτισε πολλαπλώς στο πρόσωπο με ένα σπασμένο ποτήρι.

Μάλιστα χρειάστηκε η νοσηλεία του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου.

Η υπόθεση πάντως εχει πολλαπλές παραμέτρους, καθώς αφενός η κλινική στην οποία έγινε η επέμβαση δεν είχε άδεια για τέτοιου είδους επεμβάσεις, αφετέρου ο γιατρός που έκανε την επέμβαση αφαίρεσης χολής είναι συνταξιούχος και έχει καταθέσει την άδειά του, και τέλος και σημαντικότερο ο σοβαρός τραυματισμός του συζύγου της ασθενούς με φερόμενο ως δράστη τον πλαστικό χειρουργό, ο οποίος θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης με βαρύτατες κατηγορίες
πηγή:sugklonistiko.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html