Άγρια συμπλοκή μεταξύ Ρομά στη Μεγάλη Χώρα, με τραυματίες και συλλήψεις! – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Άγρια συμπλοκή μεταξύ Ρομά στη Μεγάλη Χώρα, με τραυματίες και συλλήψεις! – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Κατηγορία Νεάπολη στις   7:20 π.μ.  |  Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Άγρια συμπλοκή μεταξύ Ρομά

Άγρια συμπλοκή μεταξύ Ρομά για οικογενειακούς λόγους σημειώθηκε  το βράδυ της Παρασκευής  στη Μεγάλη Χώρα Αγρινίου με αποτέλεσμα να συλληφθούν από την αστυνομία 5 άτομα και ειδικότερα τέσσερις άνδρες, ένας 52χρονος, ένας 25χρονος, ένας 42χρονος,ένας 21χρονος καθώς επίσης και μια γυναίκα 38 ετών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των συλληφθέντων είναι για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και οπλοχρησία.


Σύμφωνα με την αστυνομία οι εμπλεκόμενοι χτυπήθηκαν μεταξύ τους με σιδηρολοστούς, ενώ ο 25χρονος πυροβόλησε και μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό με κυνηγετικό όπλο. Δύο άτομα μάλιστα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα στο κεφάλι. Την διαλεύκανση της υπόθεσης ανέλαβε το Α.Τ. Αγρινίου.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, το βράδυ της Παρασκευής, στη Μεγάλη Χώρα Αγρινίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, τέσσερις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 21, 25, 42 και 52 ετών, καθώς και μια 38χρονη ημεδαπή, διότι λόγω προσωπικών διαφορών, συνεπλάκησαν μεταξύ τους με μεταλλικά αντικείμενα (σωλήνες), προκαλώντας σωματικές βλάβες.

Επιπλέον, επισημαίνεται ότι ο 25χρονος πυροβόλησε και μία φορά στον αέρα με κυνηγετικό όπλο, χωρίς να προκληθεί τραυματισμός, ενώ οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο συμβάν βρήκαν και κατέσχεσαν έναν κάλυκα από τον τόπο του περιστατικού.



Πηγή: Sinidisi.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html