Εμπεσός: Ήρθαν στα χέρια, αλληλομυνήθηκαν και συνελήφθησαν - 11 συλλήψεις σε Αγρίνιο, Βόνιτσα και Θέρμο! « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Εμπεσός: Ήρθαν στα χέρια, αλληλομυνήθηκαν και συνελήφθησαν - 11 συλλήψεις σε Αγρίνιο, Βόνιτσα και Θέρμο!

Κατηγορία Εμπεσός στις   8:40 π.μ.  |  Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για συνελήφθησαν

Για πρόκληση σωματικών βλαβών, απειλή και εξύβριση συνελήφθησαν χθες , από αστυνομικούς του Α.Τ Εμπεσού, δύο 25χρονοι και ένας 45χρονος, αφού πρώτα αλληλομηνύθηκαν.

Οι τρεις άνδρες ήρθαν στα χέρια ενώ οι λόγοι διερευνώνται από την αστυνομία.

11 συλλήψεις σε Αγρίνιο, Βόνιτσα και Θέρμο!

Στο πλαίσιο επιχείρησης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας για την πάταξη της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας συνελήφθησαν 11 άτομα. Στο Δοκίμι, από την Ασφάλεια Αγρινίου το πρωί συνελήφθησαν δύο άτομα, ένας 23χρονος και ένας 36χρονος για ρευματοκλοπή. Οι έλεγχοι για τον λόγο αυτό έγιναν σε συνεργασία με τον ΔΕΔΔΗΕ.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σύλληψη 39χρονης στο Χρυσοβέργι Αιτωλικού με κοκαΐνη 

Επίσης πρωινές ώρες, η Τροχαία Αγρινίου συνέλαβε 4 άτομα, δύο 18χρονους, ένα 35χρονο και ένα 38χρονο διότι οδηγούσαν χωρίς να διαθέτουν δίπλωμα. Στο Θέρμο από αστυνομικούς του τοπικού Α.Τ συνελήφθη μια 55χρονη για τον ίδιο λόγο, δεν διέθετε δηλαδή δίπλωμα και οδηγούσε μοτοσικλέτα. Στην Βόνιτσα, από αστυνομικούς του Α.Τ Βόνιτσας συνελήφθη ένας 39χρονος Αλβανός που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είχε στο σπίτι του 2,5 κιλά κάνναβης 
Από την Ασφάλεια και την ΟΠΚΕ Ακαρνανίας συνελήφθησαν στην περιοχή του Αγρινίου τρεις Αλβανοί, 26, 33 και 34 ετών, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, καθώς δεν διέθεταν ταξιδιωτικά έγγραφα και ήταν παράνομα στην χώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσέξτε: Ανατροπή στα διπλώματα οδήγησης – Τι αλλάζει
Πηγή: Sinidisi.gr


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html