Σοκ! Ο 19χρονος γιος μαχαίρωσε τον ανάπηρο πατέρα του μπροστά στα έντρομα μάτια της μητέρας του « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

"Σε παρακαλώ, μη με αφήσεις" - Πέθανε στην αγκαλιά της

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 20χρονος που μαχαιρώθηκε κοντά σε στάση λεωφορείου κατά τη διάρκεια ώρας αιχμής. Μια γυναίκα κλαίγοντας τον π...

Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017

Σοκ! Ο 19χρονος γιος μαχαίρωσε τον ανάπηρο πατέρα του μπροστά στα έντρομα μάτια της μητέρας του

Κατηγορία Διεθνή στις   10:00 μ.μ.  |  Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017


Σε έξαλλη κατάσταση ο 19χρονος τραβώντας μαχαίρι όρμηξε στον 48χρονο πατέρα του, ο οποίος είναι και καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο μαχαιρώνοντάς τον στο στήθος, μπροστά στα έντρομα μάτια της μητέρας κι άλλων συγγενικών προσώπων της οικογενείας.
Ο 48χρονος πατέρας διακομίσθηκε εσπευσμένα αιμόφυρτος μετά από το «χτύπημα» που δέχθηκε στο στήθος, στο Γενικό νοσοκομείο, όπου ευτυχώς πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, καθώς το τραύμα από το μαχαίρι ήταν «επιπόλαιο».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της παρολίγον πατροκτονίας είχε προηγηθεί χθες το βράδυ στο σπίτι τους εντονότατη μεταξύ τους λογομαχία, στην παρουσία και της μητέρας του νεαρού, καθώς και κάποιων άλλων συγγενικών προσώπων.
Ο 48χρονος πατέρας μάλιστα λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Ο 19χρονος γιος της οικογένειας, ο οποίος είναι παλιός σχετικά γνώριμος των Αρχών, αμέσως μετά την επίθεση τράπηκε σε φυγή και καταζητείται από την Αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή της Πάφου.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...