Ασυνάρτητο τατουάζ… για κλάματα, σε οπίσθια μοντέλου! (Photos) « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Ασυνάρτητο τατουάζ… για κλάματα, σε οπίσθια μοντέλου! (Photos)

Κατηγορία Αστεία στις   8:30 μ.μ.  |  Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Η Bρετανίδα Κatie Salmon δε χάνει ευκαιρία να επιδεικνύει τα καλοσχηματισμένα της οπίσθια και τα βαθυστόχαστα μηνύματα που πιστεύει ότι αναγράφονται στους γλουτούς της.

Μέχρι τώρα δεν είχε τύχει να προσέξει κάποιος Έλληνας το ασύντακτο τατουάζ της, αλλά τώρα που αυτό συνέβη, οι φωτογραφίες με τα οπίσθια του μοντέλου έχουν γίνει viral, για τελείως διαφορετικό λόγο από αυτόν που περίμενε…

Στο τατουάζ του μοντέλου, που συμμετέχει και στο βρετανικό ριάλιτι Love Island, γράφει "ποτέ δεν κοιτούν πίσω εκτός του για να δούνε σε ποιο βαθμό έχετε έρθει". Και αν δε βγάζετε νόημα, μην προσπαθήσετε να το ξαναδιαβάσετε, χαμένος κόπος. Είναι τόσο ασύντακτο που δεν βγάζει νόημα.


Τη λύση, την έδωσε στο LIFO.gr η Tikka Masala:  «Σχετικά με το τατουάζ, τα oπίσθια και το διάσημο (?) μοντέλο από την Αγγλία (Katie Salmon), έβαλα το ασυνάρτητο "ποτέ δεν κοιτούν πίσω εκτός του για να δούνε σε ποιο βαθμό έχετε έρθει" στο google translate και η μετάφραση από τα Ελληνικά στα Αγγλικά, βγάζει "Νever look back, except to see how far you have come" το οποίο σαφώς βγάζει περισσότερο νόημα απ’ ότι στα ελληνικά».


Οπότε το έβαλε η Katie Salmon στον αυτόματο μεταφραστή που δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει το δεύτερο ενικού απ' το τρίτο πρόσωπο πληθυντικού και βγήκε αυτό το ακατανόητο πράγμα. Και το χτύπησε για πάντα πάνω της.

Ποια φράση ήθελε πραγματικά να «χτυπήσει» πάνω της η σέξι μελαχρινή; «Ποτέ μην κοιτάς πίσω, παρά μόνο για να δεις πόσο μακριά έχεις φτάσει».



topontiki.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html