Ένα συγκινητικό βίντεο που αξίζει να το δείτε ξανά τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Ένα συγκινητικό βίντεο που αξίζει να το δείτε ξανά τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   3:30 μ.μ.  |  Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017


Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και είναι μία καλή αφορμή, για να θυμηθούμε ξανά ένα ιδιαίτερα συγκινητικό βίντεο, που είχε κάνει τους πάντες...να κλάψουν, όταν πρωτοανέβηκε στο You tube, πριν λίγους μήνες.
Στο επίμαχο βίντεο το μήνυμα της προσφοράς, της καλοσύνης και της βοήθειας στο συνάνθρωπό μας, χωρίς ιδιοτέλεια, παίρνει σάρκα και οστά, μέσα από τα μάτια ενός μικρού παιδιού. Σε αυτό, λοιπόν, βλέπουμε μία γιαγιά με τα δύο της εγγόνια στο σούπερ μάρκετ. Η μικρή εγγονή ζητά από τη γιαγιά να αγοράσουν ένα κέικ για τον παππού, που έχει γενέθλια. Η γιαγιά δέχεται, αλλά όταν φτάνουν, καταλαβαίνει ότι τα χρήματα δε φτάνουν και αναγκάζεται να επιστρέψει το γλυκό.
Δίπλα τους στέκεται ένας νεαρός άνδρας, που παρακολουθεί. Μόλις η γιαγιά με τα εγγόνια απομακρύνονται, εκείνος πληρώνει το κέικ και το προσφέρει στη μικρούλα. Τα μάτια της λάμπουν και ο νεαρός άνδρας, μέσα από αυτά, βλέπει τη δική του ολόιδια ιστορία όταν ήταν μικρός. Η γιαγιά τού ζητάει να της γράψει σε χαρτάκι τη διεύθυνσή του και μόλις έχει χρήματα, θα του τα επιστρέψει. Ο νεαρός άνδρας στο χαρτάκι αντί της διεύθυνσής του, γράφει ένα μήνυμα.

Η εξέλιξη στην ιστορία είναι απρόβλεπτη και ιδιαίτερα συγκινητική. Η ζωή κάνει κύκλους, όπως και το καλό που πάντα επιστρέφει, σε εκείνον που το κάνει. Και αυτό θα πρέπει να είναι το μήνυμα, για τα Χριστούγεννα που έρχονται, αλλά και για κάθε μέρα της ζωής μας.

Δείτε το πραγματικά συγκινητικό βίντεο και την εξέλιξη της ιστορίας, που δεν αφήνει κανέναν ανεπηρέαστο συναισθηματικά.


mothersblog.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html