Το κοινωνικό μέρισμα έκρυβε ένα θανάσιμο μυστικό – Η αποκάλυψη της αλήθειας που προκάλεσε αίσθηση! « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

"Σε παρακαλώ, μη με αφήσεις" - Πέθανε στην αγκαλιά της

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 20χρονος που μαχαιρώθηκε κοντά σε στάση λεωφορείου κατά τη διάρκεια ώρας αιχμής. Μια γυναίκα κλαίγοντας τον π...

Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017

Το κοινωνικό μέρισμα έκρυβε ένα θανάσιμο μυστικό – Η αποκάλυψη της αλήθειας που προκάλεσε αίσθηση!

Κατηγορία Ελλάδα στις   12:00 μ.μ.  |  Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017

Χανιά: Το κοινωνικό μέρισμα έκρυβε ένα θανάσιμο μυστικό – Η αποκάλυψη της αλήθειας που προκάλεσε αίσθηση! | Newsit.gr

Τα παρατράγουδα για το κοινωνικό μέρισμα συνεχίζονται. Η επίμαχη ιστορία ξεκίνησε στα ΚΕΠ Χανίων...
Το κοινωνικό μέρισμα έφερε ένα γενικότερο αλαλούμ τόσο με τους πολίτες που θέλουν να κάνουν αίτηση για να λάβουν το οικονομικό βοήθημα όσο και με τα ΚΕΠ που καλούνται ως άλλες Αριάδνες να βρουν την άκρη του μίτου σε μπερδεμένες και δαιδαλώδεις περιπτώσεις πολιτών.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένα συγκινητικό βίντεο που αξίζει να το δείτε ξανά τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα
Τα ευτράπελα δεν λείπουν είτε από ανθρώπους που επιχειρούν να εισπράξουν παράνομα είτε από ταλαίπωρους που δεν βγάζουν άκρη από λάθη του παρελθόντος στο σύστημα.

Κοινωνικό μέρισμα… σε πεθαμένο

Άκουσε ότι… μοιράζουν χρήματα και δεν έχασε χρόνο. Από την πρώτη κιόλας ημέρα, πήγε να κάνει τα χαρτιά για νεκρό συγγενή, αποκρύπτοντας φυσικά το γεγονός ότι ο δικαιούχος είχε αποδημήσει εις Κύριον, ώστε να πάρει ο ίδιος στη συνέχεια το βοήθημα. Η περίπτωση συνέβη στα Χανιά.

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής ΚΕΠ Χανίων, Χρήστος Γιακουμάκης, ο συγκεκριμένος πολίτης ήρθε από την πρώτη ημέρα να κάνει αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα. Είχε φροντίσει να μην δηλώσει τον θάνατο του συγγενούς του ο οποίος είχε ακόμα ενεργό κωδικό στο Taxis του υπουργείου οικονομικών. Δεν φτάνει που παρανόμως δεν το είχε δηλώσει, δεν φοβήθηκε να πάει στο ΚΕΠ και να κάνει χαρτιά ώστε να ζητήσει κοινωνικό μέρισμα.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιτέθηκε με γροθιές στον καθηγητή του γιατί τον έβγαλε από την τάξη (video)
Ο άνθρωπος κρύβοντας φυσικά από τους υπαλλήλους ότι ο συγγενής του είχε πεθάνει, βεβαίωνε με όση πειστικότητα μπορούσε να επιστρατεύσει, ότι ο δικαιούχος ήταν πολύ ηλικιωμένος και δεν είχε δυνατότητα να μετακινηθεί ζητώντας από τους υπαλλήλους να τον βοηθήσουν και να προχωρήσουν τη διαδικασία χωρίς την παρουσία του δικαιούχου, μια και όλα τα υπόλοιπα απαιτούμενα υπήρχαν.

Ωστόσο, όπως δηλώνει ο κ. Γιακουμάκης, κάποιες φορές γινόμαστε «κακοί» αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς γιατί δεν γίνεται να έχεις εμπιστοσύνη.

Επιμείναμε στην παρουσία του δικαιούχου στο ΚΕΠ ή την προσκόμιση εξουσιοδότησης με το γνήσιο της υπογραφής του κάτι που φυσικά δεν έγινε από τον πολίτη καθώς όπως αποδείχτηκε ήθελε να κάνει την αίτηση σε πεθαμένο συγγενή του για να εισπράξει ο ίδιος τα χρήματα.


Πηγή: flashnews.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...