Παναιτωλικός - ΑΕΚ 1-4! Στιγμιότυπα συνεντεύξεις βίντεο από τη είσοδο των οπάδων « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Παναιτωλικός - ΑΕΚ 1-4! Στιγμιότυπα συνεντεύξεις βίντεο από τη είσοδο των οπάδων

Κατηγορία Παναιτωλικός στις   8:30 π.μ.  |  Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

panaitoliko-opadoi-1

Το 2017 έκλεισε για την ΑΕΚ με 4άρα στο Αγρίνιο για το κύπελλο. Το 2018 άνοιξε με 4άρα στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα! Και κάπως έτσι, η Ενωση... προετοιμάζει τους οπαδούς της για ένα δυνατό δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα, όπου θα κριθούν όλα.

Με τον Μπακασέτα να κάνει την καλύτερη του εμφάνιση, τους Κονέ-Λάζαρο να ακολουθούν, τον Τσιντώτα να αποδεικνύεται αξιόπιστος ξανά, τον Μασούντ να κάνει ντεμπούτο με ασίστ και τον Λόπες να γίνεται ο 11ος διαφορετικός σκόρερ των Κιτρινόμαυρων στη φετινή Super League, η ομάδα του (τιμωρημένου) Μανόλο Χιμένεθ "προκάλεσε" τους οπαδούς της -που εννοείται ότι δεν θα την άφηναν μόνη της- να στήσουν το δικό τους πάρτι στο γήπεδο του Αγρινίου, φωνάζοντας το απλό, λιτό και κατανοητό: ΑΕΚ γερά πρωτάθλημα ξανά!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Μπήκαν στο γήπεδο οπαδοί του Παναιτωλικού: Ζητούσαν εξηγήσεις από τους παίκτες!

Με τη λήξη του αγώνα στο Αγρίνιο οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο όπου είχαν διάλογο με τους παίκτες της ομάδας για το αποτέλεσμα και τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Χάβος: «Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει... »

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού σχολίασε πως ορισμένοι δεν έχουν αντιληφθεί τη σημασία των «κυανοκίτρινων» για το Αγρίνιο

Δίκιο στους φίλους του Παναιτωλικού που αποδοκίμασαν σήμερα, έδωσε ο Μάκης Χάβος. Ο οποίος παράλληλα τόνισε πως ορισμένοι δεν έχουν... αντιληφθεί τη σημασία της ομάδας, ενώ ανέφερε πως θα συναντηθεί με τη διοίκηση. 
«Οι φίλαθλοι έχουν απόλυτο δίκιο. Ο Παναιτωλικός είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Εγώ το έχω καταλάβει από παλιά στη Β’ Εθνική που ήμουν εδώ. Ξέρω ποιος είναι ο Παναιτωλικός και το Αγρίνιο ζει για τον Παναιτωλικό. Δυστυχώς φαίνεται ότι κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει», είπε αρχικά. Και συνέχισε. «Είναι πάρα πολύ άσχημο όταν δέχεσαι δώδεκα γκολ από Ολυμπιακό και ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αν καθίσετε και δείτε τα γκολ αναλυτικά, είναι από ατομικά λάθη. Το θέμα είναι ότι η ομάδα χρειάζεται ψυχολογία».

Για τα μεταγραφικά ανέφερε πως:
«σίγουρα χρειαζόμαστε ενίσχυση και είμαστε σε αναζήτηση παικτών. Χρειαζόμαστε τέσσερις παίκτες. Ένα στόπερ, ένα αμυντικό χαφ, ένα εξτρέμ κι ένα φορ. Ο Ιανουάριος είναι δύσκολος μήνας όσον αφορά την ενίσχυση. Το σίγουρο είναι ότι θα μιλήσω με τη διοίκηση όπως σας είπα γιατί είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος και δεν έχω συνηθίσει στη ζωή μου να έχουμε ταρίφα».

Ουφάνο: «Έχουμε παίξει και καλύτερα»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο συνεργάτης του Μανόλο Χιμένεθ, Φελίπε Ουφάνο ο οποίος τόνισε πως η ΑΕΚ έχει παίξει και καλύτερα από ότι στο Αγρίνιο.

Ο Ισπανός που ήταν ως πρώτος καθώς ο Χιμένεθ είναι τιμωρημένος, μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: 
«Κάναμε αρκετά καλή εμφάνιση, ωστόσο μπορώ να πω ότι έχουμε παίξει και καλύτερα σε κάποια άλλα παιχνίδια, όμως χωρίς να έρθει το θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας όπως απόψε. Ο Μασούντ είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο πήραμε επειδή θεωρούμε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μας στη συνέχεια».

Λίγη ώρα μετά, στη συνέντευξη Τύπου, ο Ουφάνο ρωτήθηκε αν είναι γουρλής, για να απαντήσει: 
«Είμαι ένας εργαζόμενος της ΑΕΚ, ανήκω στο επιτελείο του Μανόλο Χιμένεθ, και είναι εύκολο να κερδίζεις όταν προπονητής είναι ο Μανόλο. Αυτό είναι όλο. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, καταφέραμε να σκοράρουμε τρία γκολ και στο δεύτερο μέρος έπρεπε απλά να διατηρήσουμε την υπεροχή μας και να κρατήσουμε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη».

Οσο για το αν έκρυβε κινδύνους αυτό το ματς επειδή είχε προηγηθεί το 0-4 στο κύπελλο, είπε: «Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων αντιμετωπίσαμε πολύ σοβαρά το παιχνίδι λόγω του πρόσφατου αγώνα για το Κύπελλο στον οποίο νικήσαμε άνετα. Γνωρίζαμε ότι υπάρχουν παγίδες όταν κερδίζεις σε ένα γήπεδο και μετά από λίγο πρέπει να ξαναπαίξεις στο ίδιο γήπεδο με τον ίδιο αντίπαλο για διαφορετική διοργάνωση. Ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε, ότι έπρεπε να είμαστε σοβαροί για να αποφύγουμε πιθανούς κινδύνους».

Μιχαηλίδης: «Ο κόσμος έχει δίκιο που αποδοκίμασε»

Ο συνεργάτης του Μάκη Χάβου, Μπάμπης Μιχαηλίδης δικαιολόγησε τον κόσμο για τις αποδοκιμασίες του λέγοντας πως είχε δίκιο μετά την εμφάνιση της ομάδας του.

Την αντίδραση των φίλων του Παναιτωλικού προκάλεσε η σημερινή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ. Υπήρξαν αποδοκιμασίες και ο Μπάμπης Μιχαηλίδης, βοηθός του Μάκη Χάβου (ο οποίος δεν πήγε να μιλήσει στην κάμερα του συνδρομητικού), τον δικαιολόγησε.
«Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Κάναμε πολύ κακό παιχνίδι. Μπήκαμε φοβισμένοι. Είναι μία εμφάνιση που δεν τιμάει κανέναν. Ο κόσμος έχει δίκιο και αποδοκίμασε», ανέφερε σχετικά στη NOVA.

Κυριακίδης: «Συγνώμη από τους φίλους του Παναιτωλικού»

Ο αρχηγός των «κυανοκίτρινων» τόνισε πως οι παίκτες έχουν την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας

Ψυχραιμία και ενότητα ζήτησε από όλους στον Παναιτωλικό ο Κυριακίδης μιλώντας στη NOVA, λίγο μετά τη «βαριά» ήττα που γνώρισαν τα «καναρίνια» από την ΑΕΚ. Παράλληλα ο έμπειρος πορτιέρο ζήτησε «συγνώμη» από τον κόσμο της ομάδας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
«Παίζαμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και ήρθε αυτό το βαρύ σκορ».

Για το «λαϊκό δικαστήριο» μετά το τέλος του αγώνα:
«Ο κόσμος έχει απόλυτο δίκιο. Οι τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας δεν είναι αυτές που θέλει ο κόσμος, όπως ούτε κι εμείς. Στεναχωριόμαστε κι είμαστε οι πρώτοι που έχουμε την ευθύνη για αυτή την κατάσταση. Προσπαθήσαμε να τους ηρεμήσουμε γιατί κι εμείς είμαστε στεναχωρημένοι με την εικόνα της ομάδας».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί κι αν μπορεί να γυρίσει η κατάσταση:
«Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε καλή φόρμα. Το δείχνουμε αυτό στον αγωνιστικό χώρο. Γνωρίζουμε ότι το πρόγραμμα είναι δύσκολο. Για μας όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, δεν υπάρχουν εύκολα για τον Παναιτωλικό. Πρέπει να δείχνουμε σε όλα τη σοβαρότητα που πρέπει και να παίζουμε μέχρι το 90' για να παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Πήραμε κάποιους βαθμούς από τα λεγόμενα δύσκολα παιχνίδια, χάσαμε στα θεωρητικά εύκολα. Δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο παιχνίδι στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να ξεπεράσουμε το σημερινό σοκ, να είμαστε μια γροθιά, το έχουμε ανάγκη. Πρέπει να ζητήσουμε από τον κόσμο συγγνώμη. Οι πρώτοι που στεναχωριόμαστε είμαστε εμείς οι ποδοσφαιριστές που παίζουμε. Σίγουρα κι ο πρόεδρος είναι στεναχωρημένος, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να αλλάξουμε την κατάσταση».

Για το αν πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα:
«Και για μια ομάδα που πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα, όπως η ΑΕΚ που είναι πρώτη κι αυτή μεταγραφές κάνει. Αν μη τι άλλο, εμείς που είμαστε χαμηλά στη βαθμολογία, σίγουρα χρειαζόμαστε κάποιους παίκτες να έρθουν να βοηθήσουν, να δώσουν μια διαφορετική ώθηση, ψυχολογία κι εμείς από την πλευρά μας να τους βοηθήσουμε και να γίνουμε ξανά μια δυνατή και αξιόμαχη ομάδα γιατί δεν αξίζουμε τέτοια αντιμετώπιση».

Μπακασέτας: «Αν παίζουμε έτσι είμαστε το απόλυτο φαβορί»

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του ο Τάσος Μπακασέτας λέγοντας πως αν η ΑΕΚ συνεχίζει να παίζει όπως έπαιξε στο Αγρίνιο, τότε είναι το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 4-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και ο Τάσος Μπακασέτας πέτυχε ένα γκολ, είχε δοκάρι, κέρδισε πέναλτι και έκανε και ασίστ. Ο ορισμός της εξαιρετικής εμφάνισης, την οποία ο ίδιος χαρακτήρισε μια από τις καλύτερες της καριέρας του. Αναλυτικά μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε:
«Δεν έχω κάτι σοβαρό, θα κάνω μαγνητική την Δευτέρα ή την Τρίτη αλλά απέφυγα τα χειρότερα. Δεν είχα τον ρόλο του Λόπες, το είχαμε δουλέψει στην προπόνηση τις τελευταίες ημέρες και ο προπονητής αποφάσισε να με ξεκινήσει σε αυτή τη θέση. Όλα πήγαν καταπληκτικά, παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, προηγηθήκαμε με 3-0 στο ημίχρονο και φυσικά έγιναν όλα πιο απλά για εμάς. Δεν μιλήσαμε πολύ για τον Απόλλωνα Σμύρνης γιατί και εκεί όπως σήμερα είχαμε δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες».

Για την εικόνα της ΑΕΚ:
«Όταν φαινόμαστε ομάδα μέσα στο γήπεδο δεν μας ανησυχεί τίποτα και με τον Απόλλωνα ήταν ένα άτυχο αποτέλεσμα, είχαμε 4-5 κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν ήρθε το γκολ. Το θέμα είναι η συμπεριφορά μας στον αγωνιστικό χώρο και το πως μπαίνουμε στα παιχνίδια, απλά ορισμένες φορές δεν έρχεται το γκολ. Εγώ χτυπάω συνήθως τα φάουλ από αυτή την πλευρά, ο Γκάλο έχει αναλάβει τα κοντινά φάουλ. Στη φάση του πέναλτι, αν σουτάρω θα με κόψει ο αμυντικός, οπότε τσιμπάω την μπάλα για να τον περάσω και να κερδίσω πέναλτι ή να βάλω γκολ».

Για την προσπάθεια που έκανε στο 0-3:
«Είναι δύσκολο το κοντρόλ που έκανα πριν την πάσα στον Αραούχο και χρειάζεται και τύχη, άπλωσα το πόδι μου και η μπάλα ήρθε τέλεια, αλλά είχα και τύχη. Στο πρώτο μισό της σεζόν οι στατικές φάσεις ήταν το μοναδικό μας μειονέκτημα ως ομάδα, με τον καινούργιο χρόνο το συζητήσαμε με τον προπονητή μας και έχουμε δουλέψει πολύ στην προπόνηση σε αυτές τις φάσεις, κάτι που μας βγήκε σήμερα. Είναι σημαντικές οι στατικές φάσεις γιατί μπορούν να σου δώσουν ένα παιχνίδι που να έχει κολλήσει και να σε βοηθήσουν να κατακτήσεις το πρωτάθλημα».

Για την μάχη του τίτλου:
 «Πιστεύω ότι έχουμε κάνει καλύτερα παιχνίδια αλλά δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί, αν η ομάδα εμφανίσει αυτό το πρόσωπο στο δεύτερο διάστημα της σεζόν, είμαστε το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Δεν εξαρτάται από κανέναν άλλον, εξαρτάται μόνο από εμάς, πιάνουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης και είμαστε μέσα στους διεκδικητές της πρώτης θέσης».

Για τις εκτός έδρας νίκες που κάνει φέτος η ΑΕΚ: \
«Πέρυσι πολύ δύσκολα κερδίζαμε εκτός έδρας και για να διεκδικήσεις το πρωτάθλημα πρέπει να το κάνεις αυτό, να παίρνεις τα εκτός έδρας παιχνίδια. Είναι σημαντικό που νικήσαμε δεύτερο ματς σερί μακριά από την έδρα μας και με σχετική ευκολία».

Για τον Μασούντ: 
«Ήξερα τον Μασούντ γιατί έκανα παρέα με τον Ανσαριφάρντ, είναι καταπληκτικό παιδί και θα βοηθήσει στα αποδυτήρια μας, για την ποιότητά του δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, την έχει δείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον Μοράν: 
«Ο Μοράν είναι εισήγηση του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή μας, τον βοηθάει πολύ ότι είναι Ισπανός και όλα πάνε καλά στις πρώτες προπονήσεις, για να τον επέλεξαν σημαίνει ότι ξέρουν ότι έχει την ποιότητα να βοηθήσει την ομάδα μας στη συνέχεια. Το αποψινό πρώτο ημίχρονο μπορεί να είναι και το καλύτερο της καριέρας μου, σίγουρα ένα απο τα καλύτερα», δήλωσε στην κάμερα της Nova ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Ένωσης μετά τη λήξη της αναμέτρησης».

Πηγές: novasports.gr, agriniopress.gr , gazzetta.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html