Αγρίνιο – Μεσολόγγι: Παράταση και αναστολή καταβολής οφειλών λόγω καιρικών φαινομένων έως 1 Μαρτίου « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Αγρίνιο – Μεσολόγγι: Παράταση και αναστολή καταβολής οφειλών λόγω καιρικών φαινομένων έως 1 Μαρτίου

Κατηγορία Μεσολόγγι στις   9:00 π.μ.  |  Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για Αγρίνιο – Μεσολόγγι: Παράταση και αναστολή καταβολής οφειλών λόγω καιρικών φαινομένων έως 1 Μαρτίου
Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου, με απόφαση της Υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου, παρατείνεται και αναστέλλεται η καταβολή βεβαιωμένων οφειλών για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, στους Δήμους Αγρινίου και Μεσολογγίου.
Αναλυτικά η απόφαση:
«Απόφαση Υφυπουργού Οικονομικών, κ. Αικατερίνης Παπανάτσιου, σχετικά με την παράταση και αναστολή καταβολής βεβαιωμένων οφειλών για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (πλημμύρες, κατολισθήσεις κλπ) από την 01.12.2017 στους Δήμους Αγρινίου και Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας τηςΠεριφέρειας Δυτικής Ελλάδας»
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ:
  1. Παρατείνονται μέχρι και την 01.03.2018 οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων στις Δ.Ο.Υ./Ελεγκτικά Κέντρα οφειλών των φυσικών και νομικών προσώπων και οντοτήτων, που έχουν την κύρια κατοικία ή την κύρια εγκατάσταση (έδρα) στους Δήμους Αγρινίου και Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που λήγουν ή έληξαν από την 01.12.2017 έως και την 01.03.2018. Έως την ίδια ημερομηνία και για τις ίδιες οφειλές και πρόσωπα, παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων /διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών.
  2. Αναστέλλεται μέχρι και την 01.03.2018 η πληρωμή των βεβαιωμένων και ληξιπροθέσμων μέχρι την 01.12.2017 οφειλών των ανωτέρω προσώπων και οντοτήτων.
  3. Η παρούσα απόφαση να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Ανακοίνωση και από το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας:
«Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι υπεγράφη από την Υφυπουργό Οικονομικών κα Αικατερίνη Παπανάτσιου Υπουργική Απόφαση για παράταση έως την 1/03/2018 της προθεσμίας καταβολής βεβαιωμένων στις ΔΟΥ οφειλών των φυσικών και νομικών προσώπων και οντοτήτων, που έχουν την κύρια κατοικία ή την κύρια εγκατάσταση (έδρα) στους Δήμους Αγρινίου και Ι.Π. Μεσολογγίου που λήγουν ή έληξαν από την 1/12/2017 έως και την 1/03/2018. Έως και την ίδια ημερομηνία και για τις ίδιες οφειλές και πρόσωπα, παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων/διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών.
Αναστέλλεται επίσης μέχρι την 1/03/2018 η πληρωμή των βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων μέχρι την 1/12/2017 οφειλών των ανωτέρω προσώπων και οντοτήτων».
Πηγή: Sinidisi.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html