Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ-Ο κύριος Αντρέας, η υπάλληλός του Άννα και ο κουμπάρος του « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ-Ο κύριος Αντρέας, η υπάλληλός του Άννα και ο κουμπάρος του

Κατηγορία Ιστορίες στις   2:30 π.μ.  |  Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018





Την επόμενη το πρωί ο κύριος Αντρέας κάθεται στο γραφείο του. Με τα μαθήματα που έκανε στην Άννα έμειναν πίσω οι δικές του υποθέσεις. Προσπαθεί να συγκεντρωθεί μα το χθεσινό περιστατικό με την Άννα δεν έλεγε να φύγει από το μυαλό του. Δεν είναι η πρώτη υπάλληλος του που καταλήγει να τον τσιμπουκώνει μα...





Με τα μαθήματα που έκανε στην Άννα έμειναν πίσω οι δικές του υποθέσεις. Προσπαθεί να συγκεντρωθεί μα το χθεσινό περιστατικό με την Άννα δεν έλεγε να φύγει από το μυαλό του. Δεν είναι η πρώτη υπάλληλος του που καταλήγει να τον τσιμπουκώνει μα αυτή είναι διαφορετική. Είναι σίγουρα η πιο όμορφη. Επίσης είναι η πρώτη που φαίνεται να καύλωσε τόσο. Θα μπορούσε να βγάλει πολλά λεφτά αν την στέλνει να εξυπηρετεί τους πελάτες του σκέφτεται ενδόμυχα. Είναι η πρώτη υπάλληλός του που σκέφτεται να μοιραστεί με τους πελάτες του. Άλλωστε η κρίση τον έκανε να σκεφτεί αυτόν τον δρόμο ώστε να αυξήσει επιτέλους τα κέρδη του που τώρα μόλις που επαρκούν για να συντηρήσουν το γραφείο του. Σηκώνει το τηλέφωνο. Καλεί τον κουμπάρο του τον Παναγιώτη. Του λέει ότι στο σημερινό τους ραντεβού δεν θα μπορέσει να πάει ο ίδιος. Θα ήθελε να του στείλει την υπάλληλο του μα προτιμά, γιατί είναι η πρώτη της φορά να έρθει ο ίδιος από το γραφείο του. Χωρίς να πάει πουθενά το μυαλό του κουμπάρου του συμφωνεί. Θα περάσει στις 5 το απόγευμα, μόλις κλείσει το συνεργείο αυτοκινήτων που διαθέτει.

Πάει 9 η ώρα. Η Μαρία φτάνει πρώτη στο γραφείο. Τον καλημερίζει. Τον ρωτάει αν θέλει καφέ και αφού της απαντάει αρνητικά κλείνει την πόρτα. Τον αφήνει να προσπαθήσει να δουλέψει μα μάλλον βυθίζεται στις σκέψεις του. Γυρνάει την καρέκλα και κοιτάει έξω από το παράθυρο. Ο καιρός για δεύτερη συνεχή μέρα μουντός με αυτό το χαζό ψιλόβροχο. Λάτρευε τον ήλιο, λάτρευε το χιόνι, δεν τον ενοχλούσε η δυνατή βροχή μα τον ξενέρωνε απίστευτα αυτό το ψιλόβροχο. Τις σκέψεις του σπάει το άνοιγμα της πόρτας και ακολούθως η φωνή της Άννας. Γυρνάει να την καλημερίσει, ανοίγει το στόμα μα μένει με αυτό ανοικτό. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακή σήμερα. Παντελόνι μαύρο, υφασμάτινο, κολλητό. Πουκάμισο άσπρο με τα δύο πρώτα κουμπιά ξεκούμπωτα. Σακάκι μαύρο, ανοικτό ώστε να διαγράφεται το ντεκολτέ. Μπότες, μαύρες, με ψηλό και λεπτό τακούνι. Μαλλί αλογοουρά. Καταφέρνει να ψελλίσει ένα καλημέρα.

Τον καλημερίζει η Άννα. Του λέει ότι είναι έτοιμη για την επίσκεψη στον κουμπάρο του και τότε την ενημερώνει για την κουβέντα που έκανε με τον κουμπάρο του το πρωί. Το καλό είναι Άννα της λέει ότι δεν θα χρειαστεί να τρέχεις μέσα στην βροχή και ότι το πρώτο σου ραντεβού θα γίνει παρουσία μου. Το κακό είναι ότι ο κουμπάρος μου θα έλθει στις 5, ακριβώς την ώρα που σχολάς. Θα ήθελα να καθίσεις μέχρι να τελειώσουμε.


– Είχα κανονίσει έξοδο με το Γιώργο, το αγόρι μου, του λέει. Είναι η 3η επέτειός γνωριμίας μας και είχαμε πει να πάμε για φαί και μετά σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, μακριά από τους γονείς μας…

του λέει με κατεβασμένο το πρόσωπο.

– Δε μπορώ να σε υποχρεώσω να μείνεις, της λέει ο κύριος Αντρέας, μα ποντάρω πολλά στην παρουσία σου στους πελάτες ώστε να αυξήσω τον τζίρο και να μπορέσω να σε κρατήσω στο γραφείο.

Στεναχωρημένη αποκρίνεται πως θα μείνει και πάει να ειδοποιήσει τον Γιώργο. Η συνέχεια της ημέρας φυσιολογική μέχρι τις 3 το απόγευμα. Τότε ο κύριος Αντρέας σηκώνει το τηλέφωνο και καλεί την Άννα στο γραφείο του. Θέλει να συζητήσουν την πρόταση που θα κάνει στον κουμπάρο του. Μπορεί ο Παναγιώτης να ήταν χρόνια φίλος και εν τέλει να τον πάντρεψε, μα στην δουλειά του ο κύριος Αντρέας δε χαρίζει κάστανο. Είναι καλός λογιστής και θέλει να αμείβεται για αυτό. Άλλωστε έχει μάθει να μην μπερδεύει την δουλειά με την προσωπική του ζωή για αυτό και έχει γλυτώσει από αρκετές παρεξηγήσεις με φίλους. Σκεφτόταν μέρες τι πρόταση θα πρέπει να κάνει στον φίλο του. Σήμερα το πρωί όμως είχε καταλήξει. Θα του πρότεινε κάτι τολμηρό για ένα συντηρητικό τύπο όπως ο Παναγιώτης. Θα του πρότεινε να μεταφέρει την έδρα του στην Βουλγαρία. Με ετήσιο τζίρο περί τις 60000 που έχει τα τελευταία χρόνια η φορολογική του επιβάρυνση ήταν πάνω από 10000. Με τη μεταφορά της έδρας ευελπιστεί να την μειώσει στο μισό. Και ως αμοιβή του θα ζητήσει τα πάγια έξοδα για τη μεταφορά και το μισό του κέρδους. Τουτέστιν περί τις 2500 ευρώ τον χρόνο σε έτη κρίσης. Εάν ποτέ επιστρέψει η αγορά στα παλιά της επίπεδα υπολογίζει σε κέρδη 4 έως 5 χιλιάδες ετησίως. Τη στιγμή που τώρα αμείβεται με 1000 ευρώ ετησίως από τον κουμπάρο του.


Μπαίνει στο γραφείο του η Άννα και κάθετε στην καρέκλα απέναντί του. Αποφεύγει να καθίσει δίπλα του για πρώτη φορά. Αποφεύγει επίσης να τον κοιτάξει στα μάτια. Και αυτός τώρα έχει απορροφηθεί στην δουλειά και δε δίνει σημασία στο κορμί της. Με πάθος της παρουσιάζει την πρότασή του, προσπαθώντας να τονίσει τα πλεονεκτήματα της. Τους απορροφά η δουλειά και πως θα χτίσουν την παρουσίαση. Ξεχνούν τί έχει γίνει χτες. Τουλάχιστον η Άννα. Γιατί ο κύριος Αντρέας έχει κάτι ακόμη στο μυαλό του σε περίπτωση που ο κουμπάρος του είναι αρνητικός. Τελειώνοντας τη συζήτησή τους, ρωτάει την Άννα που νομίζει πως πονάει αυτή η παρουσίαση και που νομίζει πως θα κολλήσει ο πελάτης. Η Άννα λέει ότι θα είναι διστακτικός να πάρει το ρίσκο μεταφοράς της έδρας. Ο κύριος Αντρέας όμως τον ξέρει καλύτερα, όπως ξέρει και την πλειονότητα των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων.

– Στην πραγματικότητα Άννα, το μόνο που ενδιαφέρει τον Παναγιώτη είναι το κέρδος. Οπότε αφού του εκθέσουμε τα πλεονεκτήματα της μεταφοράς της έδρας και εστιάσουμε στο κέρδος θα τον πείσουμε. Εκείνο που θα δυσκολευτούμε πολύ να τον πείσουμε είναι το πως θα μας δίνει το μισό από το κέρδος του ως αμοιβή.

– Μα αφού κι έτσι θα κερδίζει περισσότερα…

απαντάει αφελέστατα η Άννα. Γελάει ο κύριος Αντρέας. Χρόνια λογιστής έχει δει κάθε λογής άνθρωπο. Εκείνο που ξέρει είναι ότι ο κουμπάρος του αν έχει την ευκαιρία να βγάλει ακόμη περισσότερο κέρδος θα τους βγάλει την ψυχή. Εκεί σκέφτεται ότι θα χρησιμοποιήσει το σχέδιο Β. Την κοιτάει. Αθώα, σεκσι και κυρίως με θέληση να κρατήσει τη δουλειά της. Νομίζω πως θα πετύχει το σχέδιο Β σκέφτεται χωρίς να πει κουβέντα στην Άννα.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ "φωτιά" από την Εύα Παπανδρέου: "Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ψυχάκιας, αναίσθητος, Άθεος και σχιζοφρενής"
Η Μαρία τους διακόπτει. Πήγε 5 η ώρα και μπαίνει να ειδοποιήσει ότι έχει φτάσει ο κύριος Παναγιώτης και ταυτόχρονα ότι αυτή θα σχολάσει. Την αποχαιρετούν και οι δύο και καλωσορίζουν τον κύριο Παναγιώτη. Κάθονται στο στρογγυλό τραπέζι που βρίσκεται στο γραφείο του κύριου Αντρέα. Ξεκινούν να συζητούν το σχέδιο. Ο κύριος Αντρέας έχει την πρωτοβουλία μα και η Άννα κάνει καθοριστικές παρεμβάσεις. Ο Παναγιώτης είναι θετικός και η ατμόσφαιρα είναι ευχάριστη μέχρι που κάνει και την καίρια ερώτηση.

– Κι εγώ κουμπάρε πόσα θα πληρώνω σε εσένα για αυτό το καλό που θα μου κάνεις;…

ρωτάει τον κύριο Αντρέα. Τα μισά από τα κέρδη σου απαντάει ξερά ο κύριος Αντρέας. Κάνει ένα πρόχειρο υπολογισμό και γελάει. Γελάει δυνατά.

– Κουμπάρε για κορόιδα ψάχνεις; Από τα 1000 ευρώ που βγάζεις από μένα θες να βγάλεις πάνω από 2500 κάθε χρόνο; Ξέρεις τι βρισίδι τρώω εγώ για να βγάλω αυτά τα λεφτά.

Τότε πετάγεται η Άννα και προσπαθεί να του εξηγήσει ότι θα είναι κι αυτός κερδισμένος γιατί θα πληρώσει 1500 ευρώ περισσότερα στο λογιστή μα θα κερδίσει 5000 ανά έτος.

– Κοπελιά… της αποκρίνεται. Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω τόσα λεφτά σε λογιστές…

και ξεκινάει μια κουβέντα περίπου για 30 λεπτά για το αν αξίζουν αυτά τα λεφτά η όχι. Ο κύριος Παναγιώτης ήταν αρνητικός. Ο κύριος Αντρέας βλέποντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας, βάζει μπρος το σχέδιο Β. Σηκώνεται και προσφέρει από ένα ποτήρι ουίσκι στον κύριο Παναγιώτη και στην Άννα. Βάζει και ένα για τον εαυτό του. Κάθεται στο γραφείο του αφήνοντας τους άλλους δύο στο στρόγγυλο τραπέζι. Απλώνει πίσω στην δερμάτινή του καρέκλα και κοιτάει και τους δύο στα μάτια.

– Άννα τι θα ήσουν διατεθειμένη να κάνεις ώστε ο κουμπάρος μου να υπογράψει τη συμφωνία που έχει μπροστά του;
Τον ήξερε. Ήταν γυναικάς. Δεν υπάρχει περίπτωση να του δοθεί η ευκαιρία να ξεσκίσει ένα μωρό σαν την Άννα και να το αρνηθεί. Ασχέτως αν θα έχανε κάποια λεφτά. Εξάλλου πάλι κέρδος θα είχε. Οπότε το σχέδιο Β του κύριου Αντρέα ήταν ξεκάθαρο. Θα του πασάρει την Άννα ώστε να αυξήσει το κέρδος του. Μόνο που η Άννα ήταν απροετοίμαστη.

– Δε σας καταλαβαίνω του απαντάει κομπιάζοντας για πρώτη φορά.

Επαναλαμβάνει ο κύριος Αντρέας ρωτώντας τη τι προτίθεται να κάνει ώστε να μην χαλάσει η δουλειά.

– Τίποτα… ψελλίζει, δεν είμαι τέτοιο κορίτσι, λέει χαμηλόφωνα.

– Τότε, της λέει ο κύριος Αντρέας, λυπάμαι μα δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να σε κρατήσω στη δουλειά.

Δακρύζει. Σκέφτεται το Γιώργο που θα την περιμένει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για μια ρομαντική βραδιά που θα ξεχειλίζει από έρωτα και πάθος. Σκέφτεται όμως το όνειρό της για να ανοίξει το δικό της γραφείο, να ανεξαρτητοποιηθεί οικονομικά ώστε να ξεκινήσουν την ζωή τους και σε αντιδιαστολή την ουρά στο ταμείο ανεργίας.

– Θα κάνω ότι χρειαστεί…

λέει ζυγίζοντας τα δύο. Άλλωστε μια φορά θα το κάνει. Δεν έχει σκοπό να το κάνει συνέχεια. Σηκώνεται από τη θέση της. Πλησιάζει τον κύριο Παναγιώτη χωρίς να τον κοιτάει στα μάτια. Γονατίζει. Ξεκουμπώνει το παντελόνι του. Βλέπει μια ψωλή πεσμένη. Την παίρνει το στόμα της και ξεκινάει να τη γλείφει για να την σηκώσει. Τουλάχιστον δεν είναι βρωμιάρης και είναι ξυρισμένος, σκέφτεται χωρίς να τον κοιτάει. Όταν του σηκώνεται προσπαθεί αν τον γλείψει όσο πιο καλά γίνεται ώστε να τελειώνει νωρίς. Είναι σίγουρη ότι με ένα τσιμπούκι θα την βγάλει καθαρή και μετά θα πάει στον Γιώργο της για να εξιλεωθεί. Θα τον γαμήσει καλύτερα από κάθε άλλη φορά προσπαθώντας με τον τρόπο της να του ζητήσει συγνώμη για τη μικρή της απιστία. Ο κύριος Παναγιώτης γέρνει πίσω στην καρέκλα και απολαμβάνει. Τον γλείφει υπέροχα η μικρή. Αδημονεί να ξεσκίσει και το φρέσκο της μουνάκι για αυτό και κρατιέται όσο τον γλείφει. Δεν πιστεύει την τύχη του και δεν παίρνει καμία πρωτοβουλία αφού και αυτός έμεινε έκπληκτος.

Ο κύριος Αντρέας σηκώνεται από το γραφείο του κρατώντας τη σύμβαση στα χέρια του. Πλησιάζει το ζευγάρι. Πίσω από την Άννα της χαϊδεύει το κωλαράκι. Είναι πολύ κάβλα έτσι τουρλωτό όπως διαγράφεται από το κολλητό της παντελόνι. Βγάζει την ψωλή του Παναγιώτη από το στόμα της, γυρνάει και κοιτάει το αφεντικό της. Της κλείνει το μάτι. Παίρνει το χέρι του από το κωλαράκι της και δίνει την σύμβαση που κρατάει στον κύριο Παναγιώτη.
– Υπόγραψε…

του λέει. Παίρνει τα χαρτιά και τα υπογράφει. Τα δίνει στον κύριο Αντρέα και περνάει τα χέρια του στο κεφάλι της Άννας, κάτω από την αλογοουρά. Σπρώχνει το κεφάλι της τώρα και την πνίγει με την ψωλή του. Πουτανάκι σε έβγαλε στο κλαρί ο καριόλης ο κουμπάρος μου για να βγάλει φράγκα; Τουλάχιστον θα ευχαριστηθούμε γαμήσι μαζί σου. Τραβάει το κεφάλι της από την ψωλή του και σηκώνεται όρθιος. Πάει από πάνω της και της τρίβει τα αρχίδια στο πρόσωπο. Την μπουκώνει με αυτά. Μετά ζητάει να τη γαμήσει. Αρνείται κοιτώντας τον κύριο Αντρέα.

– Τόσα λεφτά έσκασα μαλακισμένο…

της λέει ο κύριος Παναγιώτης δίνοντάς της ένα δυνατό χαστούκι στο μάγουλο. Κοιτάει ξανά τον κύριο Αντρέα εκλιπαρώντας για να σταματήσει τον κουμπάρο του.

– Παναγιώτη είναι δική σου λέει ο κύριος Αντρέας.

Η Άννα καταλαβαίνει ότι δεν θα γλυτώσει το γαμήσι του κύριου Παναγιώτη. Σηκώνεται και μηχανικά γδύνεται. Ξαπλώνει πάνω στο στρόγγυλο τραπέζι. Ανοίγει τα πόδια. Ο Παναγιώτης είναι τόσο καυλωμένος που σκέφτεται μόνο να τη γαμήσει. Δεν τον νοιάζει ούτε αν θα την πονέσει ούτε αν θα την ξεσκίσει. Κατεβάζει το παντελόνι του και πάει μπροστά της. Βάζει τα πόδια της στους ώμους του, σαλιώνει λίγο το πουτσοκέφαλο του και της τον καρφώνει. Με μια κίνηση μπαίνει όλος μέσα της. Αυτή βογκάει, αλλά από ηδονή. Αυτός παγώνει, εκπλήσσεται μένει ακίνητος.

– Μαλάκα αυτή είναι καυλωμένη… λέει στον κουμπάρο του, είναι μούσκεμα.

– Είδες τι πουτανάκι σου έχω δώσει βρε;…

αποκρίνεται ο κύριος Αντρέας ενώ έχει πλησιάσει και με το χέρι του χουφτώνει το στήθος της.

– Αννούλα για πες στον κύριο Παναγιώτη τι θες να σου κάνει…
της λέει ο κύριος Αντρέας δίνοντας της ένα χαϊδευτικό χαστούκι στο μάγουλο.

– Γάμα με, λέει χαμηλόφωνα. Γάμα με καργιόλη, σκίσε με.

Ακούγοντας τα αυτά ο Παναγιώτης αρχίζει να την καρφώνει δυνατά, με βία, αλύπητα. Ο κύριος Αντρέας ξεκουμπώνει το παντελόνι του και τη βγάζει έξω. Την ακουμπάει στα χείλια της κι αυτή τον ρουφάει βογκώντας ταυτόχρονα για το γαμήσι. Είναι απίστευτα καυλωμένη και δε μπορεί να κρατηθεί. Θέλει να χύσει την ψωλή του Παναγιώτη που την καρφώνει αλύπητα και το κάνει με σπασμούς. Ταυτόχρονα βγάζει έξω την ψωλή του κύριου Αντρέα από το στόμα της και την κρατάει με το χέρι της ενώ φωνάζει. Νιώθει μεγάλη καύλα, νιώθει πολύ πουτάνα και καβλώνει ακόμη περισσότερο.

Προσπαθεί να ανασάνει από τον πρώτο της 0ργασμ0 όταν ο Παναγιώτης τη σηκώνει. Πάει ξαπλώνει στον καναπέ και την βάζει να καθίσει πάνω του. Αρχίζει σιγά-σιγά να καρφώνεται στην ψωλή του προσπαθώντας να τρίβει και την κλειτορίδα της στο κορμί του Παναγιώτη. Αυτός πάλι με τη σειρά του προσπαθεί όσο μπορεί να δαγκώνει τις ρώγες της που έχουν ερεθιστεί. Ο κύριος Αντρέας πάει από πίσω της και όπως βλέπει την κωλάρα της τουρλωμένη της δίνει ένα απίστευτης δύναμης χαστούκι. Ο πόνος ήταν μεγάλος και η κραυγή της ακούστηκε σίγουρα σε όλη την πολυκατοικία. Μα συνάμα την καύλωσε και άρχισε να κινείται πιο γρήγορα στην ψωλή του Παναγιώτη. Ένα δεύτερο χαστούκι ακολούθησε στο άλλο μισό του κώλου της κοκκινίζοντας το και αυτό. Πλέον έχασε τον έλεγχο και καρφωνόταν αλύπητα στην ψωλή του Παναγιώτη βρίζοντας τους πάντες. Μέχρι που νιώθει το δάκτυλο του κύριου Αντρέα στο κωλαράκι της να παραβιάζει την σούφρα της και να τρίβεται στο τεντωμένο από την ψωλή του Παναγιώτη δέρμα της. Τότε δεν αντέχει και χύνει κατευθείαν απίστευτα μουσκεύοντας την ψωλή και τα αρχίδια του Παναγιώτη και τον καναπέ. Ξέπνοη ξαπλώνει πάνω του ενώ αυτός ακόμη βρίσκεται καυλωμένος μέσα της.

Όπως έχει ξαπλώσει, η κωλάρα της έχει τουρλώσει κι άλλο και αυτό βοηθάει τον κύριο Αντρέα ώστε να της βάλει πιο βαθιά το δάκτυλο. Και ακολούθως να το βγάλει και να το αντικαταστήσει με το πουτσοκέφαλο του.

– Δεν το έχω ξανακάνει από εκεί…

ψελλίζει ενώ ο κύριος Αντρέας σπρώχνει το σαλιωμένο πουτσοκέφαλο του μέσα της. Φυσικά την έχει αγνοήσει, δεν έχει δώσει σημασία σε αυτό που του είπε και σιγά-σιγά χώνει όλη του την ψωλή μέσα στο κωλαράκι της. Την αφήνει να το συνηθίσει λίγο, πριν αρχίσει να κουνιέται. Είναι πολύ κάβλα το στενό της κωλαράκι και νιώθει και την ψωλή του Παναγιώτη στο μουνάκι της και καυλώνει ακόμη περισσότερο. Ξεκινάει να επιταχύνει γεγονός που κάνει την Άννα να κουνιέται πάνω στην ψωλή του Παναγιώτη. Γαμιέται για πρώτη φορά με δύο ψωλές. Καυλώνει αφάνταστα. Το μουνάκι της δε σταματάει να τρέχει. Η ένταση είναι φοβερή Και θα χύσει για τρίτη φορά. Μόνο που αυτή την φορά δε χύνει μόνη της. Ο κύριος Παναγιώτης δεν μπορεί να κρατηθεί άλλο και χύνει μαζί της, στο βάθος του μουνιού της. Ταυτόχρονα τη χύνει και κύριος Αντρέας στον κώλο της. Kauτ ό ψωλόχυμα πλημυρίζει και τις δύο τις τρύπες και την κάνει να χύσει με ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Χρειάζεται κάποιο χρόνο για να πάρει ανάσα.
Ο κύριος Αντρέας βγαίνει από τον κώλο της και κουμπώνει το παντελόνι του. Από το ανοικτό της κωλαράκι τρέχει προς τα κάτω το ψωλόχυμα του. Η Άννα κατεβαίνει από τον κύριο Παναγιώτη και προσπαθεί να σουλουπωθεί σκουπίζοντας τις τρύπες της από τα υγρά των δύο αντρών. Ο κύριος Παναγιώτης ντύνεται και φεύγει πρώτος.

– Αντρέα σε παρακαλώ στείλε την Άννα αύριο το απόγευμα στο γραφείο μου για να της δώσω τα λεφτά…

λέει φεύγοντας. Η Άννα έχει ντυθεί, καληνυχτίζει και φεύγει κλαίγοντας. Κάπου στον δρόμο χτυπάει το τηλέφωνό της. Ο Γιώργος.

– Μωρό μου περιμένω τη στιγμή να γλύψω το μουνάκι σου. Και για πρώτη φορά να μπω και στο παρθένο σου κωλαράκι… της λέει.

Κλείνει το τηλέφωνο. Κλαίει. Πάει και τον βρίσκει. Απολαμβάνει την αγκαλιά του και δεν του λέει τίποτα. Έχει την απορία αν έχει καταλάβει κάποια διαφορά στο ανοικτό της μουνάκι και στη μυρωδιά του αντρικού ψωλοχύματος. Για την ατημέλητη εμφάνισή της κατάφερε να ρίξει τις ευθύνες στο αναθεματισμένο ψιλόβροχο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικός επίλογος – Νεκρός ο κτηνοτρόφος που είχε εξαφανιστεί
xstream.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html