Ρώσοι τουρίστες ανακαλύπτουν το Μεσολόγγι – Συνεργασίες και αφίξεις επισκεπτών προανήγγειλε ο Τ. Σκαρμούτσος (φωτο) « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Ρώσοι τουρίστες ανακαλύπτουν το Μεσολόγγι – Συνεργασίες και αφίξεις επισκεπτών προανήγγειλε ο Τ. Σκαρμούτσος (φωτο)

Κατηγορία Μεσολόγγι στις   3:00 μ.μ.  |  Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

rosida-tourisitkospraktoras


Για μια πρώτη ανταπόκριση των τουριστικών πρακτόρων στην προσπάθεια του δήμου για προσέλκυση επισκεπτών στην πόλη, κάνει λόγο ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Τ. Σκαρμούτσος.
Χθες βρέθηκε στην πόλη τουριστική πράκτορας από τη Ρωσία μαζί με συνεργάτες της ως συνέχεια της επίσκεψης του Οκτωβρίου από την οποία είχε μείνει εντυπωσιασμένη. Ο κ. Σκαρμούτσος αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

Τα πρώτα αποτελέσματα προσέλκυσης ξένων τουριστών στο Μεσολόγγι είναι πλέον εμφανή! Απόψε συναντήθηκα με τουριστική πράκτορα από τη Ρωσία και τους συνεργάτες της, η οποία μετά τη φιλοξενία μας τον Οκτώβριο στο Μεσολόγγι, εντυπωσιάστηκε και πρόβαλε την περιοχή μας τουριστικά στη χώρα της και την ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό!!
Τότε ξεναγήθηκε στην περιοχή και της παρουσιάσαμε τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και τα αξιοθέατα. Σήμερα προχωράμε σε συνεργασία και το καλοκαίρι τουρίστες από Ρωσία θα επισκεφθούν το Μεσολόγγι για αρκετές μέρες. Εκτός απροόπτου θα έρθουν και αθλητές παιδιά. Με μεγάλη χαρά θα είμαστε δίπλα τους και ο Δήμος αρωγός σε ότι μας χρειαστούν.
Το επόμενο διάστημα θα ανακοινώσω και άλλες συνεργασίες με άλλες γειτονικές χώρες. Όλα αυτά μαζί με τη συνεργασία με το Πανελλήνιο σύνδεσμο Ρευματοπαθών Ελλάδας που γίνεται για πρώτη φορά θα αλλάξουν το τουριστικό τοπίο του δήμου μας», καταλήγει ο κ. Σκαρμούτσος.


Η πράκτορας κα Σαμοϊλένκο αναφέρει τα εξής: Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα ταξιδιού με ομάδα από τη Μόσχα για inspection στους χώρους διαμονής και στις δραστηριότητες που προσφέρει η Discover Mesologgi με την συνεργασία της Τουριστικής επιτροπής Ιεράς Πόλης Δήμου Μεσολογγίου! Ευχαριστούμε τους φίλους μας για ζεστή φιλοξενία.
rosida-xalazias
rosida-tourisitkospraktoras
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html