Τραγωδία στον Κηφισό: Συγκλονίζει παίκτης του Master Chef που ήταν αυτόπτης του τροχαίου [video] « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Τραγωδία στον Κηφισό: Συγκλονίζει παίκτης του Master Chef που ήταν αυτόπτης του τροχαίου [video]

Κατηγορία Ελλάδα στις   11:40 μ.μ.  |  Πέμπτη 10 Μαΐου 2018


«Έβλεπες αίματα παντού, η κοπέλα ήταν βαριά τραυματισμένη,  πήγα να βοηθήσω  τον...
άλλο οδηγό αλλά ήταν νεκρός», δήλωσε ο Μάριος Βραχάτης. Τις στιγμές πανικού μετά το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα στον Κηφισό, περιέγραψε ο παίκτης του MasterChef, Μάνος Βραχάτης, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

«Ήμουν μερικά αυτοκίνητα πίσω από το σημείο που έγινε το συμβάν. Δεν το είδα το τροχαίο αλλά μόλις μάθαμε ότι μια νταλίκα έχασε τον έλεγχο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και παρέσυρε δυο οχήματα, αμέσως κατέβηκα από το αμάξι μου και έτρεξα να βοηθήσω τους ανθρώπους που ήταν μέσα στα αυτοκίνητα», δήλωσε ο Μάριος Βραχάτης.

«Έβλεπες αίματα παντού, η κοπέλα ήταν βαριά τραυματισμένη , είχε τις αισθήσεις της αλλά ήταν πολύ σοκαρισμένη. Στη συνέχεια πήγα στο άλλο αμάξι να βοηθήσω τον άλλον οδηγό αλλά ήταν ήδη νεκρός. Έπαιρνα τηλέφωνο την αστυνομία, το ασθενοφόρο για να έρθουν γρήγορα αλλά δυστυχώς ο θάνατος των δυο οδηγών από τα οχήματα πρέπει να ήταν ακαριαίος. Επικρατούσε ένας πανικός το πρωί στο σημείο», τόνισε.

Ο ίδιος ο Μάριος Βραχάτης παραχώρησε στο protothema.gr εικόνες από το σημείο του σφοδρού τροχαίου.


Το χρονικό του τραγικού δυστυχήματος

Το τροχαίο με τους δύο νεκρούς και την βαριά τραυματισμένη γυναίκα σημειώθηκε στις 5.40 τα ξημερώματα, στη λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά. Όλα ξεκίνησαν όταν ο 64χρονος οδηγός της νταλίκας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, ενώ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. 

Ο ασυνείδητος οδηγός έσπασε το διαχωριστικό και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, παρασύροντας δύο ΙΧ αυτοκίνητα, προκαλώντας το θάνατο των δύο Αλβανών και στέλνοντας στην εντατική την 34χρονη, επίσης Αλβανίδα, ενώ όπως δείχνει και το βίντεο ντοκουμέντο, από τύχη γλίτωσαν οι υπόλοιποι διερχόμενοι οδηγοί. 



Είχε καταναλώσει αλκοόλ πολύ πάνω από το προβλεπόμενο

Σε αλκοτέστ που έκαναν οι αστυνομικοί της Τροχαίας διαπίστωσαν ότι ο οδηγός είχε καταναλώσει ποσότητα οινοπνεύματος πολύ πάνω από το προβλεπόμενο, καθώς η ποσότητα ξεπέρασε το 0.50, με όριο το 0.10. Όπως προβλέπεται σε περιπτώσεις θανατηφόρων τροχαίων, οι αστυνομικοί της Τροχαίας προχώρησαν επιτόπου και σε αιμοληψία. 

Το αίμα εστάλη στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για ανάλυση προκειμένου οι αστυνομικοί να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για την ποσότητα οινοπνεύματος που κατανάλωσε ο Έλληνας οδηγός της νταλίκας, ο οποίος οδηγήθηκε και κρατείται στο Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής, στο Περιστέρι.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html