10 απίστευτα πράγματα για το γυναικείο σώμα που δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα! « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

"Σε παρακαλώ, μη με αφήσεις" - Πέθανε στην αγκαλιά της

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 20χρονος που μαχαιρώθηκε κοντά σε στάση λεωφορείου κατά τη διάρκεια ώρας αιχμής. Μια γυναίκα κλαίγοντας τον π...

Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018

10 απίστευτα πράγματα για το γυναικείο σώμα που δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα!

Κατηγορία Γυναίκα στις   12:35 π.μ.  |  Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018

10 απίστευτα πράγματα για το γυναικείο σώμα που δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα!
Αν νομίζεις ότι τα γνωρίζεις όλα για το ανθρώπινο σώμα, σου έχουμε μία έκπληξη – υπάρχουν τόσο εκπληκτικά πράγματα που δεν γνωρίζεις και ήρθε η ώρα να τα ανακαλύψεις.
Αυτό είναι γεγονός, ιδιαίτερα για το γυναικείο σώμα και ψυχολογία, είναι ένα μυστήριο που περιμένει να ξεδιπλωθεί. Ανακαλύψτε τα απίστευτα μυστικά για το γυναικείο σώμα έτσι ώστε να μπορέσετε να τις καταλάβετε καλύτερα.
Εκτός της υπερδύναμης του να ακούνε εκπληκτικά κατά τη διάρκεια της νύχτας, ερευνητές στην κλινική SleepGP της Αυστραλίας επιβεβαίωσαν ότι οι γυναίκες είναι πιο επιρρεπείς στο να έχουν προβλήματα με το ύπνο που σχετίζονται με την τάση τους να έχουν υπνηλία κατά την διάρκεια της ημέρας. Αυτό, κατ’επέκταση, σχετίζεται με την χρόνια παχυσαρκία, την κατάθλιψη, και την έλλειψη μνήμης.
Οι ψυχολόγοι Stuart Ritchie και η ομάδα του από ερευνητές ανακάλυψαν ότι το γυναικείο μυαλό έχει ένα πολύ πιο παχύ εγκεφαλικό φλοιό από ό, τι ο αρσενικός εγκέφαλος. Αυτή είναι η περιοχή του εγκεφάλου που συνδέεται με υψηλότερες βαθμολογίες σε μια ποικιλία γνωστικών και γενικών εξετάσεων νοημοσύνης.

Η «Κυτταρίτιδα» δεν είναι ιατρικός όρος, και δεν είναι καθόλου ένα σημάδι παχυσαρκίας ή ενός προβλήματος βάρους. Αντ ‘αυτού, είναι μόνο ένα σημάδι ενός ώριμου γυναικείου σώματος!

Σύμφωνα με στατιστικές, μόνο μια στις 40 γυναίκες δεν έχει αυτού του τύπου την συσσώρευση λίπους στους ανώτερους μηρούς και τους γλουτούς. Σύμφωνα με επιστήμονες της Πανεπιστημιακής Ιατρικής Σχολής στην Τεργέστη της Ιταλίας, αυτή η διαφορά στα επίπεδα του νερού σημαίνει ότι οι γυναίκες μεθούν πιο εύκολα επειδή το σώμα τους είναι λιγότερο ικανό να χωνέψει το αλκοόλ πριν να φτάσει στην κυκλοφορία του αίματος. Λιγότερο νερό στους ιστούς συνδέεται επίσης με την τάση να ιδρώνουν πολύ λιγότερο από τους άντρες.
Όσο κλισέ και αν ακούγεται πρέπει να τρώτε υγιεινές τροφές! Συμπεριλάβετε περισσότερες μπανάνες και αμύγδαλα στη διατροφή σας, καθώς είναι πλούσιες σε ασβέστιο που ενισχύει τα οστά. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τις κυρίες δεδομένου ότι οι γυναίκες είναι πιο επιρρεπείς σε θέματα οστικής υγείας όπως η οστεοπόρωση αργότερα στη ζωή. Η άσκηση είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσετε τους μυς σας και να μείνετε σε εγρήγορση.


Δείτε αναλυτικά 10 απίστευτα πράγματα για το γυναικείο σώμα που δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα!


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...