Σύντομα η αποκατάσταση του 1,5 χιλιομέτρου του δρόμου Βάρνακας – Κανδήλα « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

"Σε παρακαλώ, μη με αφήσεις" - Πέθανε στην αγκαλιά της

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 20χρονος που μαχαιρώθηκε κοντά σε στάση λεωφορείου κατά τη διάρκεια ώρας αιχμής. Μια γυναίκα κλαίγοντας τον π...

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

Σύντομα η αποκατάσταση του 1,5 χιλιομέτρου του δρόμου Βάρνακας – Κανδήλα

Κατηγορία Αιτωλοακαρνανία στις   11:00 π.μ.  |  Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για Σύντομα η αποκατάσταση δρομου

Στο έργο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με το τίτλο «Συντήρηση επαρχιακών οδικών τμημάτων, πρώην επαρχιών Μεσολογγίου, Ξηρομέρου και Βάλτου, Προϋπολογισμού 1.950.000 €», που δημοπρατήθηκε στις 7 Ιανουαρίου 2018 και έχει συμβασιοποιηθεί και αυτή τη στιγμή η σύμβαση βρίσκεται στο Ελεγκτικό Συνέδριο για έλεγχο (πάνω από 500.000 €), έχουν μπει μέσα για αποκατάσταση πολλά προβληματικά κομμάτια του οδικού δικτύου του Δήμου Ξηρομέρου.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, περί μέσα προς τέλη Ιουλίου αναμένεται να ξεκινήσουν τα έργα και ένα από τα κομμάτια που περιλαμβάνονται για αποκατάσταση, είναι και ο δρόμος του 1,5 χιλιομέτρου που συνδέει τον Βάρνακα με την Κανδήλα.


Ήταν 2011 όταν είχε γίνει ανάρτηση με το αίσχος της κατάστασης του δρόμου 1,5 χιλιομέτρου Βάρνακα – Κανδήλας (δείτε εδώ).

Τα έργα ύδρευσης του τέως Δήμου Αλυζίας που έγιναν το 2009, μετέτρεψαν τον δρόμο σε βομβαρδισμένο τοπίο, με αποτέλεσμα αυτό το 1,5 χιλιόμετρο να είναι σήμερα μαρτύριο για τους οδηγούς.

Η εργολαβία με τα έργα ύδρευσης τελείωσε, χωρίς ο εργολάβος να αποκαταστήσει το δρόμο (δεν ξέρουμε αν περιλαμβανόταν στις συμβατικές του υποχρεώσεις), και έτσι αυτός αφέθηκε σε χρήση, ουσιαστικά κατεστραμμένος.

Έχουν συμπληρωθεί περίπου εννέα χρόνια με το δρόμο σε αυτή την κατάσταση, και απ’ ότι φαίνεται ήρθε η ώρα επιτέλους να γίνει αποκατάσταση του.


Πηγή: mytikaspress.blogspot.com
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...