Ραγίζουν καρδιές με τον θάνατο του 19χρονου – Συγκινούν τα μηνύματα των συμπαικτών του [pic] « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Ραγίζουν καρδιές με τον θάνατο του 19χρονου – Συγκινούν τα μηνύματα των συμπαικτών του [pic]

Κατηγορία Κύπρος στις   2:00 μ.μ.  |  Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Ραγίζουν καρδιές με τον θάνατο του 19χρονου – Συγκινούν τα μηνύματα των συμπαικτών του [pic] | Newsit.com.cy
 Συγκινούν τα μηνύματα των συμπαικτών του άτυχου 19χρονου, που έχασε τη ζωή του στην Αγία Νάπα - O 19χρονος ήταν αθλητής στη χώρα του και βρισκόταν στην Κύπρο για διακοπές - Tο άψυχο σώμα του εντοπίστηκε στον ισόγειο κοινόχρηστο χώρο συγκροτήματος διαμερισμάτων στην Αγία Νάπα - Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία
Συγκινούν τα μηνύματα των συμπαικτών του άτυχου 19χρονου, που έχασε τη ζωή του στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με ιρλανδικά ΜΜΕ, ο 19χρονος ήταν αθλητής στη χώρα του και βρισκόταν στην Κύπρο για διακοπές. όταν το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο τα ξημερώματα της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, το πτώμα του 19χρονου Conor ‘Morgie’ Morgan εντοπίστηκε στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής (10.6.218) στον ισόγειο κοινόχρηστο χώρο συγκροτήματος διαμερισμάτων στην Αγία Νάπα. Επί τόπου έσπευσαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας και μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου και απέκλεισαν τη σκηνή.

Στη σκηνή μετέβησαν, ο Ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους που διενήργησε αυτοψία, και Λειτουργοί του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας.

Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία, ενώ τα μέσα της Ιρλανδίας αναφέρουν πως η κυπριακή Αστυνομία θεωρεί ως πιθανότερο σενάριο πως ο νεαρός έχασε την ισορροπία του και έπεσε από μπαλκόνι του 2ου ορόφου, από ύψος 10 μέτρων.

Ο νεαρός φοιτητής έπαιζε στους Dundalk Gaels με σπουδαίες διακρίσεις στην ομάδα, ιδιαίτερα στην απόκτηση του περσινού πρωταθλήματος. Η ομάδα του έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στην επίσημη σελίδα στο Facebook, ενώ Εκπρόσωπος ανέφερε ότι τα νέα είναι τραγικά, αφού το μέλος της ομάδας και ο καλός φίλος έχασε την ζωή του σε διακοπές.

«Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια του Conor ‘Morgie’ Morgan σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες ώρες που περνούν».

Παιδικός του φίλος αναφέρει ότι ήταν ένα «εξαίρετο παιδί». «Τον ήξερα από το Γυμνάσιο και πάντα περνούσαμε όμορφα και γελούσαμε. Είναι ένα παιδί που δεν θα πει κανείς γι’ αυτόν άσχημα πράγματα. Ήταν αγαπητός παντού και σίγουρα θα μας λείψει».

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ και SigmaLive
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html