Σκάφος εκλάπη στο Βόλο και βρέθηκε στη Ναύπακτο! (ΦΩΤΟ) « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Σκάφος εκλάπη στο Βόλο και βρέθηκε στη Ναύπακτο! (ΦΩΤΟ)

Κατηγορία Ναύπακτος στις   1:20 μ.μ.  |  Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Σκάφος εκλάπη στο Βόλο και βρέθηκε στη Ναύπακτο! (ΦΩΤΟ)

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής σκάφους και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 53χρονου.
Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από (01-06-2018) έως (06-06-2018) στο Βόλο, ο 53χρονος μετέβη με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο σε υπόγειο χώρο στάθμευσης και αφαίρεσε ένα φουσκωτό σκάφος με δύο εξωλέμβιες μηχανές, ιδιοκτησίας 33χρονου και στη συνέχεια, με τη χρήση ρυμουλκούμενου οχήματος (τρέιλερ), μετέφερε το αφαιρεθέν σκάφος στην περιοχή της Ναυπάκτου.
Χθες (11-06-2018) το πρωί, ο 53χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς στην πόλη της Λάρισας και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, καθώς και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία από τις δύο αφαιρεθείσες εξωλέμβιες μηχανές, δύο ψαροντούφεκα, είδη ρουχισμού, ιδιοκτησίας του 33χρονου, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.
Επιπλέον, το αφαιρεθέν σκάφος βρέθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας σε κλειστή αποθήκη στην πόλη της Ναυπάκτου και κατασχέθηκε.
Το σύνολο των αφαιρεθέντων αντικειμένων αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου για τη διακρίβωση τυχόν συνεργών του 53χρονου.
skafos klopi
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html