Τώρα :Έκλεισε από χείμαρρο η Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου.(βίντεο) « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Τώρα :Έκλεισε από χείμαρρο η Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου.(βίντεο)

Κατηγορία Μάνδρα στις   5:10 μ.μ.  |  Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018




Ορμητικά νερά και φερτά υλικά έχουν κόψει στη μέση την Εθνική Οδό περίπου στο 29,5ο χιλιόμετρο. Κλειστό είναι και το τμήμα της Παλαιάς Εθνικής Οδού από το 33χλμ έως τα Ναυπηγεία της Ελευσίνας και οι έξοδοι της Αττικής Οδού προς Μάνδρα και Μαγούλα και το τμήμα της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών - Θηβών από τον κόμβο της Μάνδρας



Με νερά, λάσπες και φερτά υλικά χειμάρρου έχουν γεμίσει και οι τρεις λωρίδες κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου καθιστώντας αδύνατη την κυκλοφορία των οχημάτων από το 29ο χιλιόμετρο.


Στο σημείο επιχειρούν Πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς και συνεργεία της εταιρείας που διαχειρίζεται τον αυτοκινητόδρομο, ενώ τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρά δεκάδων μέτρων.

Ειδικότερα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από το 29,5χλμ προς Κόρινθο της Νέας Εθνικής Οδού, η Παλαιά Εθνική Οδός από το 33χλμ έως τα Ναυπηγεία της Ελευσίνας και οι έξοδοι της Αττικής Οδού προς Μάνδρα και Μαγούλα και το τμήμα της Παλαιάς Εθνικής Οδού ΑΑθηνών - Θηβών από τον κόμβο της Μάνδρας.

Το σημείο που είναι κλειστό:

Το σημείο που είναι κλειστό επί της Εθνικής Οδού
Το σημείο που είναι κλειστό επί της Εθνικής Οδού  GOOGLE/MAPS
Σημειώνεται ότι λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης στην ευρύτερη περιοχή Μάνδρας-Μαγούλας η Πυροσβεστική έχει δεχθεί 50 κλήσεις για άντληση υδάτων και 30 κλήσεις για παροχή βοήθειας. Επιχειρούν 80 πυροσβέστες με 40 οχήματα.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html