Τραγωδία : Έχασε τη μάχη με το θάνατο η 7χρονη Ελευθερία! Η μεγαλειώδης κίνηση των γονιών της « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Τραγωδία : Έχασε τη μάχη με το θάνατο η 7χρονη Ελευθερία! Η μεγαλειώδης κίνηση των γονιών της

Κατηγορία Ελλάδα στις   5:00 μ.μ.  |  Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Τραγωδία στην Κρήτη: Έχασε τη μάχη με το θάνατο η 7χρονη Ελευθερία! Η μεγαλειώδης κίνηση των γονιών της | Newsit.gr
Η μικρή Ελευθερία έδωσε μία άνιση μάχη... αυτή με το θάνατο και δυστυχώς δεν τα κατάφερε! Το μόλις 7 χρονών κοριτσάκι ξεψύχησε μετά από νοσηλεία 10 ημερών στην ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου στην Κρήτη.
Ολόκληρη η Κρήτη θρηνεί για την άδικη απώλεια της μικρής Ελευθερίας που δεν πρόλαβε… Ανθρώπινα ράκη οι γονείς της, είδαν το αγγελούδι τους να παλεύει για την ζωή του. Η 7χρονη Ελευθερία άφησε την τελευταία της πνοή το Σάββατο (30.06.2018) ενώ οι γονείς της προχώρησαν σε μία απίστευτη πράξη ανθρωπιάς, καθώς αποφάσισαν να δώσουν ζωή σε συνανθρώπους μας που υποφέρουν, δωρίζοντας τα ζωτικά της όργανα.

Το κοριτσάκι είχε τραυματιστεί βαρύτατα στο τροχαίο ατύχημα που είχε σημειωθεί στις 20 Ιουνίου, νωρίς το πρωί στον δρόμο Μοίρες – Άγιοι Δέκα και πιο συγκεκριμένα κοντά στη διασταύρωση του Καστελίου. Από τη σφοδρή σύγκρουση του οικογενειακού αυτοκινήτου με ένα φορτηγάκι που ήταν διαμορφώμενο σε ψαράδικο, είχαν τραυματιστεί επίσης η 47χρονη μητέρα της Ελευθερίας, και η 4χρονη αδελφούλα της. Και οι τρεις είχαν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, όπου οι γιατροί είχαν κρίνει αναγκαία και επείγουσα τη μεταφορά του κοριτσιού στο ΠΑΓΝΗ καθώς έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Για 10 ημέρες οι γιατροί έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να κρατήσουν το κοριτσάκι στη ζωή. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας της επιδεινωνόταν κάθε μέρα και περισσότερο, ώσπου ο καταπονημένος οργανισμός της Ελευθερίας δεν άντεξε!

Η δωρεά οργάνων
Στη συνέχεια, ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου υπό τον συντονισμό του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, κλιμάκιο του οποίου βρέθηκε άμεσα στο Ηράκλειο και αφού είχαν εντοπιστεί συμβατές δότες προκειμένου ζωτικά όργανα της Ελευθερίας να προσφερθούν για μεταμοσχεύσεις. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αερογέφυρες θα στηθούν με χώρες του εξωτερικού και πιο συγκεκριμένα την Ιταλία, τη Γαλλία και την Αυστρία.

Η είδηση του θανάτου της έχει προκαλέσει βαθιά οδύνη και θλίψη στη Μεσαρά. Το τελευταίο αντίο θα απευθύνουν συγγενείς και φίλοι στο πρόωρα χαμένο κοριτσάκι στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής (01.07.2018) στον Πανασό, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Πηγή: cretapost.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html