Ομπρέλες στα Τρίκαλα, ομπρέλες και στην Αμφιλοχία. Μη μου πεις και στο Αγρίνιο και τρελαθώ, ε; « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Ομπρέλες στα Τρίκαλα, ομπρέλες και στην Αμφιλοχία. Μη μου πεις και στο Αγρίνιο και τρελαθώ, ε;

Κατηγορία Αμφιλοχία στις   8:52 μ.μ.  |  Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018


Σπαστικά έχουν καταντήσει αυτά τα Τρίκαλα πάντως. Όποια ωραία πατέντα βλέπεις σε πόλεις ανά την Ελλάδα, την θαυμάζεις και προσπαθείς να την προωθήσεις, τσουπ… να σου τα Τρίκαλα να σε έχουν προσπεράσει χρονικά και να το έχουν κάνει πρώτα!
Μέχρι και την εικόνα που βλέπετε την έχουν καθιερώσει  σε μια οδό τους, στην Απόλλωνος(άσε που έχουν και τέτοια… ελληνικά ονόματα, πολύ ξενερώνουμε…), όπου δήμος και καταστηματάρχες  για αισθητικούς λόγους έβαλαν αυτές τις πανέμορφες ομπρέλες, όχι για να μην βρέχονται ή για το ήλιο.
Παρόμοια εικόνα απέκτησε και η Αμφιλοχία στην οδό Χαβίνη. Είναι προφανές ότι η έμπνευση είναι από Τρίκαλα, άλλωστε αυτό έγινε το 2016 στην Θεσσαλική πόλη.
Ας είναι ιδέα από τα Τρίκαλα όμως, δεν πειράζει. Μακάρι να κάνουν οι μαγαζάτορες ή/και ο δήμος κάτι παρόμοιο και στο Αγρίνιο, που λέει ο λόγος…
Βέβαια, εμείς δεν είμαστε μίμοι, δεν ακολουθούμε σαν τα πρόβατα, έχουμε δικό μας στυλ. Και γι’ αυτό ακούς πολλές φορές να λένε «μας έχετε πρήξει με τα Τρίκαλα. Στάθμευση, δημόσια έγγραφα από μηχάνημα, αναπλάσεις, ποδηλατόδρομοι, ανακύκλωση στο φουλ, υπόγειοι κάδοι, λεωφορεία χωρίς οδηγούς, όλες αυτές οι αηδίες. Τι φλωριές είναι αυτές; Αφού σας αρέσουν, να φύγετε, να πάτε στα Τρίκαλα να μείνετε…».
ο (υ)περαστικός
Η οδός Απόλλωνος στα Τρίκαλα
Η οδός Απόλλωνος στα Τρίκαλα
Η οδός Χαβίνη στην Αμφιλοχία (φωτό Εθελοντική Ομάδα Αμφιλοχίας)
Η οδός Χαβίνη στην Αμφιλοχία (φωτό Εθελοντική Ομάδα Αμφιλοχίας)
Agrinionews
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html