Μετέτρεψε τη νεκρή γάτα του σε drone « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Ζημιά σε Ι.Χ. από λακκούβες και …αγωγή κατά του δήμου Αγρινίου από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο! (φωτο)

Την αγανάκτησή του μέσω ανάρτησής του στο facebook εκφράζει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Δημήτρη Τραπεζιώτη, Βα...

Κυριακή, 1 Ιουλίου 2018

Μετέτρεψε τη νεκρή γάτα του σε drone

Κατηγορία Περίεργα στις   12:40 π.μ.  |  Κυριακή, 1 Ιουλίου 2018Αυτός ο Ολλανδός αποφάσισε να κάνει τη γάτα του, μετά το θάνατό της, drone. Δείτε στο βίντεο πώς εξηγεί την παράξενη αυτή ιδέα του.

Ο Bart Jansen μετέτρεψε την νεκρή γάτα του σε drone και ο ίδιος δηλώνει ότι υπήρχε λόγος για να το κάνει αυτό…

«Η γάτα μου, Orville σκοτώθηκε από ένα αμάξι. Για να την τιμήσω σκέφτηκα ότι μια καλή ιδέα θα ήταν να την κάνω drone», αναφέρει στην κάμερα του AJ+. Και συμπληρώνει: «Δεν είχα ιδέα πώς να το κάνω. Τότε έτυχε να γνωρίσω τον Arjen Beltman, είναι μηχανικός και ξέρει από αυτά».

Ο Arjen Beltman εξηγεί για την παράξενη ιδέα τους: «Στην αρχή μου φάνηκε γελοίο. Όταν το ξανασκέφτηκα είπα: Ας το κάνουμε!». Οι δυό τους πλέον φτιάχνουν από ποντίκια μέχρι στρουθοκαμήλους σε drone. Μάλιστα, τονίζουν ότι αυτά τα ζώα δεν μπορούν να πετάξουν και είναι ωραίο να τους δίνεται αυτή η δυνατότητα, έστω και μετά τον θάνατό τους.

«Όποιος έχει πεθαμένο ζώο, μπορεί να έρθει σε εμάς. Με αυτόν τον τρόπο και θα το θυμάται για πάντα ο ιδιοκτήτης του και αποτρέπουμε από το να καταλήξουν στο χώμα δισεκατομμύρια νεκρά ζώα», καταλήγουν.

Δείτε το βίντεο:


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...