Φωτιά μεταξύ Κλεισορευμάτων και Λυσιμαχίας (φωτό) « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Φωτιά μεταξύ Κλεισορευμάτων και Λυσιμαχίας (φωτό)

Κατηγορία Φωτίες στις   4:39 μ.μ.  |  Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018










Μάχη με τις φλόγες δίνουν τώρα, μεσημέρι Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου 2018, οι πυροσβεστικές δυνάμεις στον επαρχιακό δρόμο μεταξύ Κλεισορευμάτων και Λυσιμαχίας του δήμου Αγρινίου.
Πέριξ του δρόμου εκδηλώθηκαν πολλές εστίες φωτιάς , σε απόσταση δύο χιλιομέτρων, που φέρονται  να προέκυψαν από φλεγόμενα καλαμπόκια που εκτοξεύθηκαν  από  την πλατφόρμα τρακτέρ που κινούνταν στο σημείο χωρίς ο οδηγός του να το αντιληφθεί.  Μετέφερε τα καλαμπόκια με προορισμό τις Παπαδάτες και πλέον αναζητείται. Αναμένεται σε βάρος του να σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση φωτιάς από αμέλεια.
Το ευτύχημα είναι πως η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο χάρις στην άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής που δεν επέτρεψε την επέκταση της. Έκαψε λίγα στρέμματα αγροτικής έκτασης και ελαιόδεντρα.
Για την κατάσβεση επιχείρησε μεγάλη δύναμη με 11 οχήματα (από Αγρίνιο, Μεσολόγγι και τον Εθελοντικό Σταθμό Γαβαλούς) και 22 πυροσβέστες. Αν και αρχικά κλήθηκε πυροσβεστικό ελικόπτερο τελικώς δεν απαιτήθηκαν ρίψεις νερού από αέρος. Στο σημείο φυσικά έσπευσε και η Αστυνομία καθώς απαιτήθηκε και κλείσιμο δρόμων.

Agrinionews 
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html