Μεσολόγγι: Δρομολόγια τρόμου για ένα μεροκάματο! (ΦΩΤΟ) « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Μεσολόγγι: Δρομολόγια τρόμου για ένα μεροκάματο! (ΦΩΤΟ)

Κατηγορία Μεσολόγγι στις   7:12 π.μ.  |  Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Μεσολόγγι: Δρομολόγια τρόμου για ένα μεροκάματο! (ΦΩΤΟ)
Στοιβαγμένοι 41 αλλοδαποί σε καρότσα φορτηγού
Η εκμετάλλευση αλλοδαπών και στην Αιτωλοακαρνανία καλά κρατεί. Άνθρωποι που φεύγουν κατατρεγμένοι από τις χώρες τους, αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο, πέφτουν θύματα της ίδιας τους της ανάγκης για λίγα χρήματα, δουλεύοντας ατελείωτες ώρες σε χωράφια ως εργάτες γης.
Το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, οι αστυνομικοί του Μεσολογγίου, δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν σε καρότσα φορτηγού εντόπισαν 41 αλλοδαπούς Ασιατικής καταγωγής, από Πακιστάν και Μπαγκλαντές, να μεταφέρονται προς άγνωστη κατεύθυνση και κάτω από ιδιαίτερα επικίνδυνες συνθήκες για την υγεία τους και την σωματική τους ακεραιότητα. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άτομα που όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, μετέφεραν τους αλλοδαπούς στο Ευηνοχώρι προκειμένου να απασχοληθούν ως εργάτες γης σε αγροτεμάχια της περιοχής.
fort allodapoi
Το φορτηγάκι με το οποίο οι δράστες μετέφεραν τους αλλοδαπούς στο Ευηνοχώρι, σταθμευμένο έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας στο Μεσολόγγι
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία:
Συνελήφθησαν την Κυριακή το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, δυο ημεδαποί άνδρες (πατέρας- γιος), ηλικίας 57 και 29 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, ενήργησαν έλεγχο σε φορτηγό που οδηγούσε ο 29χρονος, με συνοδηγό τον πατέρα του, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι οι δυο δράστες μετέφεραν, σαράντα ένα αλλοδαπούς άνδρες, ηλικίας από 17 έως 41 ετών από το Μεσολόγγι στο Ευηνοχώρι προκειμένου να απασχοληθούν ως εργάτες γης σε αγροτεμάχια της περιοχής.
Το φορτηγό των δύο ημεδαπών κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης αδικήματος, ενώ σε έρευνα που ενεργήθηκε στην καρότσα του οχήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 35 κλαδευτήρια.
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ τριάντα επτά αλλοδαποί μετά τον έλεγχο των στοιχείων τους, κρατούνται προκειμένου δρομολογηθούν οι διαδικασίες απέλασής τους.
Νίκος Αγγελόπουλος για την εφημερίδα «Συνείδηση»
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html