Βόμβα με τον Νίκο Ευαγγελάτο: Παγώνει η συμφωνία με τον ΣΚΑΙ, πάει σε άλλο κανάλι; « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Βόμβα με τον Νίκο Ευαγγελάτο: Παγώνει η συμφωνία με τον ΣΚΑΙ, πάει σε άλλο κανάλι;

Κατηγορία Media στις   4:00 π.μ.  |  Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Βόμβα με τον Νίκο Ευαγγελάτο: Παγώνει η συμφωνία με τον ΣΚΑΙ, πάει σε άλλο κανάλι;
Ώρες αγωνίας για τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο οποίος πάνω που είχε πάρει την μεγάλη απόφαση για την επιστροφή του στην τηλεόραση, ήρθε η ανατροπή!

Συγκεκριμένα πριν από περίπου 2 μήνες, πρώτο το Athensmagazine,gr, σας είχε μεταφέρει την είδηση πως ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει δώσει τα χέρια με τον ΣΚΑΙ ώστε να επιστρέψει στο κανάλι που δοξάστηκε και να στεγαστεί ξανά κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη με την Τατιάνα Στεφανίδου, λίγους μήνες μετά το τέλος της συνεργασίας τους στο Epsilon!



Ωστόσο οι τελευταίες εξελίξεις έχουν "παγώσει" τα πάντα! Οι συζητήσεις ανάμεσα στον Νίκο Ευαγγελάτο και τον ΣΚΑΙ έχουν μείνει στην ... μέση, αφού ούτε το ΣΚΑΙ24 έχει πάρει σάρκα και οστά ούτε οι εξελίξεις έχουν ευνοήσει το deal! Στον ΣΚΑΙ, μετά την έκρηξη της βόμβας, οι εξελίξεις δεν είναι θετικές ενώ και πρόσφατα υπήρξαν 12 απολύσεις δημοσιογράφων!

Ο Νίκος Ευαγγελάτος φαίνεται σε επικοινωνία που είχε πρόσφατα με στελέχη του ΣΚΑΙ να τους μετέφερε την απόφασή του πως είναι ανοικτός και σε προτάσεις από άλλα κανάλια, καθώς θέλει να επιστρέψει στην τηλεόραση και όλη αυτή η καθυστέρηση είναι μια ασέβεια προς το πρόσωπό του!

Οπότε όλα τα σενάρια για το τηλεοπτικό μέλλον του έμπειρου παρουσιαστή είναι ανοικτά! Που θα τον βλέπουμε; Φαβορί παραμένει ο ΣΚΑΙ, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα!
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html