"Σε παρακαλώ, μη με αφήσεις" - Πέθανε στην αγκαλιά της « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

"Σε παρακαλώ, μη με αφήσεις" - Πέθανε στην αγκαλιά της

στις   7:41 π.μ.  |  Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

`Σε παρακαλώ, μη με αφήσεις` - Πέθανε στην αγκαλιά της


Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 20χρονος που μαχαιρώθηκε κοντά σε στάση λεωφορείου κατά τη διάρκεια ώρας αιχμής.
Μια γυναίκα κλαίγοντας τον παρακαλούσε να μην την αφήσει, με τον νεαρό τελικά να πεθαίνει στην αγκλιά της. Οι αρχές συνέλαβαν έναν 22χρονο και ανακρίνεται χωρίς να έχει χρεωθεί ακόμα για τη δολοφονία.

"Άκουσα φωνές σαν να μαλώνουν κάποιοι άνθρωποι. Μετά άκουσα το κορίτσι να ουρλιάζει. Απλά σκέφτηκα ότι απλά φώναζαν μέχρι που άκουσα μια κραυγή. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ήταν σαν να ούρλιαζε και να έκλαιγε την ίδια στιγμή.

Κοίταξα και είδα τον νεαρό στο πάτωμα και το κορίτσι να βρίσκεται κοντά του, αλλά δεν μπορούσα να πλησιάσω περισσότερο. Είδα το πλήρωμα του ασθενοφόρου να προσπαθεί να τον επαναφέρει στη ζωή. Έφτασε τότε η αστυνομία και ζήτησε από τους ανθρώπους να απομακρυνθούν. Πολλοί ούρλιαζαν και έκλαιγαν. Ήταν πολύ φορτισμένη η ατμόσφαιρα", σχολίασε μια 23χρονη που βρέθηκε στο σημείο.

"Άκουσα ουρλιαχτά από ένα κορίτσι και μετά κλάμα. Πήγαμε να δούμε και υπήρχε ένας άντρας στο έδαφος. Υπήρχε ένα κορίτσι που έκλαιγε με λυγμούς και έλεγε "σε παρακαλώ, μη με αφήνεις". Προσπαθούσε να κρατηθεί στη ζωή. Μπορούσες να το δεις", σχολίασε άλλος μάρτυρας.

Πηγή: Dailymail

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html