Τραγικές ώρες για τον Κώστα Μπακογιάννη λίγες ώρες μετά τον... « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Τραγικές ώρες για τον Κώστα Μπακογιάννη λίγες ώρες μετά τον...

Κατηγορία Πολιτικά στις   2:00 μ.μ.  |  Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Τραγικές ώρες για τον Κώστα Μπακογιάννη λίγες ώρες μετά τον... «χωρισμό» του με την Σία Κοσιώνη!
Αρχική Gossip

Τραγικές ώρες για τον Κώστα Μπακογιάννη λίγες ώρες μετά τον... «χωρισμό» του με την Σία Κοσιώνη!
Οι δύσκολες ώρες και η άσχημη ψυχολογική κατάσταση!
5 Ιανουαρίου 2019 09:55
Τραγικές ώρες για τον Κώστα Μπακογιάννη λίγες ώρες μετά τον... «χωρισμό» του με την Σία Κοσιώνη!

Σε μία ομολογουμένως άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος παρά το γεγονός ότι ο ίδιος θα πρέπει να αφοσιωθεί 100% στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του με τον ερχομό των εκλογών και την υποψηφιότητά του ως δήμαρχος Αθηνών, δεν λείπουν και οι «στεναχώριες», που φαίνεται να τον επηρεάζουν.

Από την μία τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να χωρίζει από την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, Σία Κοσίωνη μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού και από την άλλη ο... ο αδειούχος Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες «απόλαυσε» την βόλτα του στο στολισμένο κέντρο της Αθήνας,αξιοποιώντας την άδεια (6η κατά σειρά) που εξασφάλισε από τις φυλακές, λίγο πριν τις γιορτές.


Ένα γεγονός που σίγουρα στενοχωρεί και προκαλεί θλίψη στον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, καθώς όπως και να το κάνουμε δεν είναι και το καλύτερο να βλέπεις τον δολοφόνο του πατέρα σου να κυκλοφορεί ανενόχλητος στο κέντρο της Αθήνας.



Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει καταδικαστεί σε 11 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε 11 δολοφονίες, εκρήξεις, ληστείες και συμμετοχή στη «17 Νοέμβρη».

Ο ίδιος, μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει καταδικάσει την απόφαση αυτή να χορηγούν άδειες σε μέλος της 17Νοέμβρη και έχει κατηγορήσει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για ειδική μεταχείριση και ανοχή που δεν θα έπρεπε.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html