Οικογενειακή τραγωδία: Αυτοκτόνησε μαζί με τον 10χρονο γιο της, επειδή έμειναν άστεγοι! « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Οικογενειακή τραγωδία: Αυτοκτόνησε μαζί με τον 10χρονο γιο της, επειδή έμειναν άστεγοι!

Κατηγορία Διεθνή στις   6:00 π.μ.  |  Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Σοκάρει η απόφαση μίας 32χρονης μητέρας να αυτοκτονήσει, πηδώντας από μία γέφυρα 100 μέτρων, μαζί με τον 10χρονο γιο της.

Ανείπωτη τραγωδία που δεν μπορεί να την χωρέσει ο ανθρώπινος νους...

Μία μητέρα στην Κολομβία αυτοκτόνησε, πηδώντας από γέφυρα, την ώρα που κρατούσε αγκαλιά τον 10χρονο γιο της.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην γέφυρα La Variante που βρίσκεται στην κοινότητα Ibague στην κεντροδυτική κολομβιανή περιοχή του Tolima.


Η Jessy Paola Moreno Cruz κρατούσε αγκαλιά τον γιο της, May Ceballos στην άκρη της γέφυρας ύψους 100 μέτρων, εξαιτίας της έξωσης που τους είχε γίνει από το σπίτι τους λόγω χρεών.

Στο σημείο έφτασαν διαπραγματευτές, ψυχολόγοι, ασθενοφόρα και γενικά όποιος πίστευε οτι μπορούσε να πείσει την 32χρονη, να μην κάνει πράξη την απειλή της αυτή... Μάταια όμως.

Σε κάποια φάση, σταματάει να κρατιέται και μαζί με τον γιο της πηδάνε στο κενό, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο.

Στο βίντεο ακούγεται ένας διασώστης να λέει «Ω Θεέ μου, έπεσε», ενώ ένας άλλος εργαζόμενος στην υπηρεσία έκτακτης ανάγκης καταρρέει από το σοκ.

Ένας από τους ανθρώπους που επιχείρησαν να της αλλάξουν απόφαση, ο πυροσβέστης Rafel Rico δήλωσε: «Την ικέτευσαν να μην το κάνει και προσπάθησαν να την πείσουν να σταματήσει αλλά δυστυχώς έλαβε τη θανατηφόρα απόφαση».


Η Jessy Paola Moreno Cruz είχε οικονομικά προβλήματα και είχε πρόσφατα υποστεί έξωση από το σπίτι της, με τον δήμαρχο του Ibague, Guillermo Alfonso Jaramillo να δηλώνει: «Το περιστατικό έχει πολλά να κάνει με την τρομερή κατάσταση που αντιμετωπίζουμε στο Ibague και σε όλη την Κολομβία».


gazzeta.gr


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html