Ζημιά σε Ι.Χ. από λακκούβες και …αγωγή κατά του δήμου Αγρινίου από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο! (φωτο) « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Ζημιά σε Ι.Χ. από λακκούβες και …αγωγή κατά του δήμου Αγρινίου από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο! (φωτο)

στις   12:16 π.μ.  |  Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019


Την αγανάκτησή του μέσω ανάρτησής του στο facebook εκφράζει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Δημήτρη Τραπεζιώτη, Βαγγέλης Καρακίτσος, για την κακή κατάσταση του οδοστρώματος στην περιοχή Γιαννούζι, στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο, οι λακκούβες σε παράδρομο της οδού Ηρακλείτου όπου βρίσκεται το σπίτι του, προκάλεσαν ανεπανόρθωτη ζημιά στα λάστιχα του αυτοκινήτου του.

«Ο δήμαρχος Αγρινίου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με φωτογραφία δίπλα σε χωματουργικά μηχανήματα και ανακοίνωσε τα έργα που εντάσσονται στο Β.Α.Α ( βιώσιμη αστική ανάπτυξη ) στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπουμε τα έργα του Β.Α.Α ( βέβαιη ασφαλτικη ανωμαλία ) που κατάφερε δύο κομμένα λάστιχα στο αυτοκίνητο μου. Τα συγχαρητήρια μου στην Δημοτική Αρχή για τα μεγάλα έργα που έχει κάνει στην πόλη μας», γράφει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο facebook
Σε επικοινωνία που είχε το agriniopress.gr με τον κ. Β. Καρακίτσο, ο ίδιος αναφέρει πως οι κάτοικοι της περιοχής έχουν επανειλημμένα θέσει το ζήτημα στον δήμαρχο Αγρινίου και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ωστόσο «τα συνεργεία του δήμου απλά καλύπτουν ανά περιόδους με πίσσα τις λακκούβες, η οποία με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν, μετά από λίγες μέρες φεύγει».
Ο ίδιος μάλιστα επισημαίνει πως έχει τεθεί στον δήμο Αγρινίου το αίτημα για ονομασία των παράδρομων της Ηρακλείτου, ωστόσο αυτό δεν έχει ακόμη ικανοποιηθεί.
Αποκαλύπτει μάλιστα πως αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να μην αφήσει το θέμα το περάσει έτσι και πως μετά τη ζημιά που υπέστη το αυτοκίνητό του, ενημερώθηκε η αστυνομία και πραγματογνώμονας και ο ίδιος πρόκειται να υποβάλλει αγωγή κατά του δήμου Αγρινίου.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html