Δύσκολες ώρες για την Μαρία Μπακοδήμου! « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Δύσκολες ώρες για την Μαρία Μπακοδήμου!

Κατηγορία Lifestyle στις   11:25 μ.μ.  |  Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Δύσκολες ώρες για την Μαρία Μπακοδήμου!

Πληροφορίες βόμβα έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr για την Μαρία Μπακοδήμου και θα σας μεταφέρω όλο το αποκλειστικό παρασκήνιο για τα πολύ άσχημα νέα που την περιμένουν, μέσα από το Vandas blog!

Το σπίτι της αγάπης μόλις έμεινε χωρίς παρουσιάστρια! Διαβάστε παρακάτω...

Για την ακρίβεια, έγκυρες πληροφορίες μου αναφέρουν πως η Μαρία Μπακοδήμου τελείωσε οριστικά με την παρουσίαση του Power of love κι από ότι φαίνεται και το ίδιο το ΣΚΑΙ καθώς είναι αμφιταλαντευόμενο το αν θα προβληθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το ριάλιτι!

Η Μαρία, όμως, δεν θα απομακρυνθεί από το κανάλι και το συμβόλαιό της θα συνεχίσει να είναι σε ισχύ! Θα βρεθεί στην κριτική επιτροπή του "Ελλάδα έχεις ταλέντο", αν βέβαια παίξει κι αυτό, γιατί στο κανάλι του Φαλήρου επικρατεί ένα κομφούζιο μετά την κατρακύλα του Survivor και δεν είναι σίγουροι αν θέλουν να επενδύσουν πάλι στα ίδια project του Ατζούν! Την πάτησαν με το ριάλιτι επιβίωσης, δεν θέλουν να την πατήσουν ξανά και να χάσουν για ακόμα μια τηλεοπτική χρονιά!

Αν και εφόσον, λοιπόν, πάρουν την απόφαση να γίνει ξανά το Ελλάδα έχεις ταλέντο, η Μπακοδήμου έχει κατοχυρώσει ήδη την θέση της στην κριτική επιτροπή!

Και το ρεπορτάζ μου δεν τελειώνει εδώ... Το κανάλι επειδή βρίσκεται στον αέρα με τα project που ανέφερα παραπάνω αλλά ταυτόχρονα θέλει να κρατήσει την Μαρία για να μην πάει πουθενά αλλού, είναι σε συζητήσεις για να παρουσιάσει μια δική της βραδινή εκπομπή, τύπου late night show!

Για να την δούμε και σε αυτό... Θα τα καταφέρει λέτε εσείς;

Μιας και μιλάμε για ανακατάξεις σε κανάλια... Τα νέα για τον Χρήστο Φερεντίνο και την νέα του εκπομπή μετά το κόψιμο του Deal τα μάθατε; Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ εδώ:

Χρήστος Φερεντίνος: Τα επόμενα σχέδια μετά το κόψιμο του DEAL!

Μαρία Μπακοδήμου: Το άγνωστο περιστατικό με τον Τούρκο επιχειρηματία, ο άγριος τσακωμός και η «χρυσή» επανασύνδεση!
Χαμό είχε προκαλέσει το ρεπορτάζ μου στο Vanda's blog, για την Μαρία Μπακοδήμου και τον Τούρκο επιχειρηματία Φικρέτ Ινάν!


Το ζευγάρι, είναι εδώ και πολύ καιρό μαζί, ωστόσο η Μαρία επιθυμούσε να παραμείνει κρυφή η ταυτότητα του συντρόφου της! Όλα αυτά βέβαια, μέχρι και πριν 15 ημέρες, όταν και σας έγραψα όλες τις λεπτομέρειες του ειδυλλίου και της σχέσης τους!

Ωστόσο, όπως μαθαίνω, το ζευγάρι πέρασε μια μεγάλη κρίση και οδηγήθηκε στον χωρισμό! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο λόγος που χώρισαν ήταν η απόσταση, καθώς μετά το τέλος του Power of love, η Μαρία Μπακοδήμου επέστρεψε στην Ελλάδα και στα παιδιά της.

Έτσι, η καθημερινότητα μπήκε ανάμεσα τους και αποφάσισαν από κοινού να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Βέβαια, επειδή στην ελληνική showbiz τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, λίγο μετά, ήρθε η επανασύνδεση!

Η επιστροφή της παρουσιάστριας στην Τουρκία για τις ανάγκες του reality του ΣΚΑΪ , στάθηκε αφορμή, να συναντηθούν ξανά σε ένα ρομαντικό δείπνο! Ο Φικρέτ, είναι φοβερά γοητευτικός και όσοι τον ξέρουν καλά, μιλούν για έναν άνθρωπο που αγαπά την καλή ζωή και ξέρει πώς να φερθεί σε μια πραγματική κυρία, όπως είναι και η Μαρία Μπακοδήμου!

Της έστησε, λοιπόν, ένα απίστευτα ρομαντικό σκηνικό, για τα μάτια της και μόνο! Λουλούδια, καλό κρασί και τρυφερά λόγια που δεν της άφηναν περιθώρια για να μην γυρίσει ξανά στην αγκαλιά του! Μάλιστα, την έκανε «χρυσή» λέγοντας της πως ακόμα και στην Ελλάδα θα έρχεται προκειμένου να μην τους χωρίσει τίποτα ξανά! Ε, πολύ θέλει και μια γυναίκα.....
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html