Παναιτώλιο: Μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων « Aitoloakarnania 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΤΟΠ NEWS

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Παναιτώλιο: Μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων

Κατηγορία Παναιτώλιο στις   11:06 μ.μ.  |  Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για Παναιτώλιο: Μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων
Σε φρούρια έχουν μετατρέψει τα σπίτια τους οι κάτοικοι – Τι δηλώνει ο Πρόεδρος της περιοχής Λουκάς Ντζούρβας

«Συναγερμός» έχει σημάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα στους κατοίκους του Παναιτωλίου, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κλοπών και διαρρήξεων που σημειώνονται σε οικίες. Αυτό μάλιστα που προκαλεί μεγαλύτερη ανησυχία, είναι το γεγονός ότι ως «θύματα» στοχοποιούνται κυρίως οι ηλικιωμένοι και άτομα με αναπηρίες.

Ο Πρόεδρος του Παναιτωλίου Λουκάς Ντζούρβας  σημειώνει στη «Σ»: «τα κρούσματα αυτά μας ανησύχησαν. Είχε να γίνει κλοπή και διάρρηξη από το καλοκαίρι. Μιλάμε για δύο σπίτια. Κατά καιρούς τα κρούσματα είναι πολλά και οι δράστες είναι Έλληνες, αλλοδαποί και Ρομά. Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Έχουμε βάλει θωρακισμένες πόρτες, συναγερμούς, έχουμε σκυλιά και βέβαια κλειδώνουμε συνέχεια. Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι από την αστυνόμευση που υπάρχει στο Παναιτώλιο καθ’ όλη την διάρκεια του 24ωρου. Αν υπάρχει όμως η δυνατότητα για περισσότερη ποιος θα πει όχι; Είμαστε υποψιασμένοι για οτιδήποτε. Ακόμη και για τα social media και τις αναρτήσεις που κάνουμε, ώστε να μην δώσουμε αφορμή από μόνοι μας. Μέχρι στιγμής τα περισσότερα θύματα κλοπών και διαρρήξεων στο χωρίο μας είναι ηλικιωμένοι και άτομα με αναπηρικά προβλήματα. Αυτό μας ανησυχεί ιδιαίτερα για την σωματική τους ακεραιότητα, ακόμη και για τη ζωή τους. Κανείς δεν ξέρει τι πρόθεση έχει κάποιος που θα μπει σε ένα σπίτι για να κλέψει ή πως θα εξελιχθεί μια διάρρηξη ή έστω και μια μικροκλοπή».


 Η τοπική αστυνομία από την πλευρά δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αστυνόμευση της περιοχής, με στόχο την εμπέδωση του κλίματος ασφαλείας στους κατοίκους της περιοχής.

Εφημερίδα «Συνείδηση»
Πηγή: sinidisi.gr 
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html